current views are: 14

6 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση06:48

Survivor: Η μητέρα του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη αντιδρά για την ψηφοφορία του τελικού

Μπορεί στους τηλεοπτικούς δέκτες όλα να κυλούσαν ομαλά στον τελικό του Survivor, ωστόσο, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης εμφανίστηκε εκνευρισμένος στα διαλείμματα.

Δημοσίευση 06:48’

Μπορεί στους τηλεοπτικούς δέκτες όλα να κυλούσαν ομαλά στον τελικό του Survivor, ωστόσο, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης εμφανίστηκε εκνευρισμένος στα διαλείμματα.

Μπορεί στους τηλεοπτικούς δέκτες όλα να κυλούσαν ομαλά στον τελικό του Survivor, ωστόσο, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος στα διαλείμματα..

Το κοινό που παραβρέθηκε στο θέατρο του άλσους Βεΐκου μπορούσε να δει τον 30χρονο Κύπριο να είναι ιδιαίτερα αναστατωμένος, να σηκώνεται συχνά από την θέση του και να μιλά συνεχώς, τόσο με τον Σάκη Τανιμανίδη, όσο και με ανθρώπους της παραγωγής.

Η ένταση του Μάριου ήταν εμφανής στο παρακάτω βίντεο:

Η μητέρα του Μάριου, κ. Λία Ιωαννίδη, μίλησε στο “Happy Day” και ανέφερε ότι υπήρχε τεχνικό πρόβλημα με τα τηλεφωνήματα και την ψηφοφορία του τελικού. Συγκεκριμένα πολλοί Κύπριοι, οι οποίοι προσπαθούσαν να ψηφίσουν τον Μάριο, είδαν την ψήφο τους να μην καταμετράται. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε η μητέρα του Μάριου. 

 «Δεν κοιμηθήκαμε, γιατί οι άνθρωποι διαμαρτύρονταν όλη τη νύχτα, υπήρξε εμπλοκή, πολλοί μας πήραν και μας είπαν ότι δεν καταμετρώνταν οι ψήφοι τους, ήταν μια δύσκολη νύχτα. Και στον ημιτελικό είχαν πρόβλημα. Και τηλεφωνικά και στα μηνύματα υπήρχε πρόβλημα! Όλα είναι καλά. ο Μάριος είναι άνθρωπος που είναι ανταγωνιστικός μόνο στον στίβο, στην καθημερινότητά του είναι διεκδικητικός, αλλά όχι με εγωιστικό τρόπο.

Οι συμπαίκτες του ενημέρωσαν τον Μάριο για το πρόβλημα που υπήρχε, ο σύζυγός μου έκανε κάποια διαβήματα ανεπιτυχώς, αλλά με συγκράτησε το ότι υπήρχαν πάρα πολλά παιδιά στο γήπεδο, αλλιώς θα δημιουργούσα μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση. Να διευκρινίσω ότι δεν αμφισβητώ την αξία του Γιώργου Αγγελόπουλου που είναι ένα πολύ δυνατό παιδί. Εγώ είδα ότι με τον γιο μου έχουν δημιουργήσει μια εξαιρετική σχέση και το χάρηκα. Δεν ήταν το οικονομικό του θέματος, αλλά το γενικότερο αίσθημα δικαιοσύνης. Το θέμα είναι πλέον στα χέρια του Μάριου, ο ίδιος θα αποφασίσει για το πώς θα συνεχίσει από εδώ και πέρα. Αν δεν υπήρχε πρόβλημα με τις ψήφους, το αποτέλεσμα θα ήταν απόλυτα σεβαστό. Εδώ όμως υπήρχε σοβαρότατο πρόβλημα» είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του παίκτη των Μαχητών. 

Στην βίντεο του Happy Day είδαμε μάλιστα και τη στιγμή που η Ειρήνη Κολιδά ενημερώνει τον Μάριο Πρίαμο για το πρόβλημα στην ψηφοφορία, με τον πρώην Μαχητή να πηγαίνει αμέσως στην παραγωγή για να ζητήσει εξηγήσεις. 


σχετικα αρθρα