current views are: 7

7 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση08:38

Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απαντά αν θα κατέβει για δήμαρχος στη Σκιάθο

Αφορμή για να αποκαλύψει τα σχέδιά του για το μέλλον στάθηκε η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά τη νίκη του στο Survivor.

Δημοσίευση 08:38’

Αφορμή για να αποκαλύψει τα σχέδιά του για το μέλλον στάθηκε η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά τη νίκη του στο Survivor.

Αφορμή για να αποκαλύψει τα σχέδιά του για το μέλλον στάθηκε η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά τη νίκη του στο Survivor.

Καλεσμένος στο Survivor Πανόραμα, ο 34χρονος Σκιαθίτης εξομολογήθηκε πως, όταν δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι, είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από το πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρεί με τον αδερφό του και να κάνει κάτι δικό του, σχετικό με την θάλασσα, μιας και είναι προπονητής θαλάσσιου σκι.

Όταν η Ελεονώρα Μελέτη του επεσήμανε πως κάποιοι υποστηρίζουν ότι σκοπεύει να ασχοληθεί με τα κοινά, ο Γιώργος έκανε την αποκάλυψη: «δεν θα άφηνα το βενζινάδικο για να κατέβω στην πολιτική, ποτέ. Είναι, όμως, μια κουβέντα που είχαμε κάνει σε κάποιους κύκλους, πάνω απ’ όλα επειδή μας ενδιαφέρει το νησί και θέλουμε να βάλουμε το χεράκι μας για να βοηθήσουμε, να ενισχύσουμε την προσπάθεια που γίνεται. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που έχει περάσει από διάφορα επαγγέλματα στην Σκιάθο και γνωρίζω τα καλά και τα κακά, όπως υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που γνωρίζουν πράγματα. Είναι συζητήσεις που κάναμε, με σοβαρούς ανθρώπους, που είναι πολύ κοντά στο νησί».


σχετικα αρθρα