current views are: 22

10 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση21:30

H Σάγια μας δείχνει για πρώτη φορά τον νεογέννητο γιο της!

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Shaya, καθώς έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Θοδωρή Παπαντώνη, με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και περίπου δύο χρόνια.

Δημοσίευση 21:30’

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Shaya, καθώς έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Θοδωρή Παπαντώνη, με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και περίπου δύο χρόνια.

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Shaya, καθώς έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Θοδωρή Παπαντώνη, με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και περίπου δύο χρόνια.

Όπως έγινε γνωστό, την Τετάρτη 5 Ιουλίου, στις 10:30 το πρωί, η τραγουδίστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 2.800 γραμμάρια, το οποίο θα πάρει το όνομα Jason.

Από εκείνη τη μέρα, το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ η Shaya δείχνει ξετρελαμένη με τον μικρούλη, τον οποίο δεν αποχωρίζεται λεπτό.

Μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του μπέμπη και μας έκανε να λιώσουμε.

«Καλωσόρισες στον κόσμο γιε μου!!! Μου έκλεψες την καρδιά. Θα κάνω τα πάντα για να είμαι καλή μαμά. Η μαμά σε αγαπάει!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Τα likes και τα τρυφερά σχόλια που συγκέντρωσε η ανάρτησή της, όπως ήταν φυσικό, έπεσαν… βροχή.

 

Welcome to the world son!!! You’ve stolen my heart❤.I’ll do my best to be a good mom.Mommy loves you!! #myson #loveatfirstsight #proud #mom #happy #love #jason #danish#southamerican#indian#greenlantic#greek #roots #wow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shaya Hansen (@shayahansen) στις


σχετικα αρθρα