current views are: 76

17 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση05:36

Η νέα μούσα του Louboutin είναι Ελληνίδα και γεννήθηκε στο Μαρούσι

Ένα διαφορετικό μοντέλο, με καριέρα στα media, πρωταγωνιστεί στη χειμερινή καμπάνια του οίκου παπουτσιών-φετίχ,Christian Louboutin. Γνωρίστε τη Νάσια.

Δημοσίευση 05:36’

Ένα διαφορετικό μοντέλο, με καριέρα στα media, πρωταγωνιστεί στη χειμερινή καμπάνια του οίκου παπουτσιών-φετίχ,Christian Louboutin. Γνωρίστε τη Νάσια.

Ένα διαφορετικό μοντέλο, με καριέρα στα media, πρωταγωνιστεί στη χειμερινή καμπάνια του οίκου παπουτσιών-φετίχ, Christian Louboutin. Γνωρίστε τη Νάσια.

Η αρχαιοελληνική ομορφιά και τα μεσογειακά χαρακτηριστικά δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και η παρουσία της Νάσιας Μάτσα στη χειμερινή couture καμπάνια του οίκου Louboutin είναι απλά άλλη μία απόδειξη. Το κορίτσι που έχει φωτογραφηθεί για μερικά από τα πιο avant-garde περιοδικά μόδας κάνει καριέρα στα media στο Ηνωμένο Βασίλειο και επαναπροσδιορίζει τι σημαίνει να είσαι μοντέλο.

Διαβάστε την προσωπική της ιστορία μέσα σε πέντε προτάσεις που θα έλεγε η Νάσια αν έκανε speed dating.

1. Όλη την ενήλικη μου ζωή την έχω ζήσει στο Λονδίνο. Τώρα ζω σε μια αναπαλαιωμένη αποθήκη βικτοριανού τύπου στην ανατολική πλευρά της πόλης.

2. Ασχολούμαι με το χώρο των media, από το business κομμάτι μέχρι την αρθρογραφία.

3. Έχω δύο μεταπτυχιακά στα media, από το University of the Arts και το London School of Economics, γιατί το να έκανα διδακτορικό θα μου έπαιρνε περισσότερο χρόνο και ανυπομονούσα να μπω στο χώρο (κατά τη διάρκεια των σπουδών μου δούλεψα στους Times, στον Guardian, στο VICE και στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου).

4. Όταν δεν δουλεύω, φωτογραφίζομαι, φωτογραφίζω, παίζω μουσική, γράφω, διοργανώνω πάρτι ή είμαι σε κάποιο, διαβάζω ανεξάρτητες εκδόσεις πάνω σε κοινωνικά ρεύματα (είτε είναι περιοδικός Τύπος είτε ακαδημαϊκός) και κάνω πολιτικά debates με τους φίλους μου.

5. Η μητέρα μου Εξαρχειώτισσα και ο πατέρας μου πρόσφυγας από την Κύπρο, εγώ μεγαλωμένη στο Μαρούσι προσπαθώντας να ισορροπήσω σχολείο, μπαλέτο και ντραμς.

Πώς κατέληξες να είσαι ένα από μοντέλα στη χειμερινή καμπάνια του οίκου Louboutin;

Οι φίλοι μου είναι στην πλειονότητά τους creatives, ανάμεσα σε αυτούς και κάποιοι φωτογράφοι. Όταν λοιπόν δεν έβρισκαν κάποιο μοντέλο, έπαιρνα εγώ αυτό το ρόλο. Ήμασταν φοιτητές και όποτε μαζευόμασταν στο σπίτι κάποιου κάναμε φωτογραφίσεις, μαγειρεύαμε, ακούγαμε μουσική και κάποιες φορές τους έβγαζα και εγώ φωτογραφίες. Μετά και μέσω των social media άρχισαν να με ρωτάνε οι φίλοι αυτών των φίλων, ώσπου με προσέγγισε το TM Casting, ένα πολύ δυνατό όνομα στο χώρο της εναλλακτικής μόδας του Λονδίνου. Η πρώτη μου φωτογράφιση ήταν για το Noon Μagazine, σε ένα loft με 360° θέα στην περιοχή London Bridge με τη Mel Bles (έχει φωτογραφίσει τις καμπάνιες των Nike, Gap μέσα σε άλλα) και τη στιλίστρια Vanessa Reid. Έτσι άρχισα να έχω και άλλες προτάσεις. Τελικά το πρακτορείο μου μου έδωσε συμβόλαιο τον Απρίλιο και από εκεί προέκυψαν και άλλες δουλειές, με μία από αυτές να είναι η καμπάνια του Christian Louboutin για τη χειμερινή Couture συλλογή. Tα παπούτσια τα έστειλαν από το Παρίσι και τα είχαν φτιάξει μόνο για τη φωτογράφιση στο νούμερο το δικό μου και της άλλης κοπέλας που φωτογραφήθηκε, γιατί ακόμα δεν είχαν βγει προς πώληση.

Πηγή: peoplegreece


σχετικα αρθρα