current views are: 8

19 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση02:30

Πάρτυ της Μαρίνας Πατούλη για την ονομαστική της εορτή στο Oozora

Μαζί με αγαπημένους φίλους της γιόρτασε την ονομαστική της εορτή η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη

Δημοσίευση 02:30’

Μαζί με αγαπημένους φίλους της γιόρτασε την ονομαστική της εορτή η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη

«Μαζί με αγαπημένους φίλους της γιόρτασε την ονομαστική της εορτή η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, σε ένα χαρούμενο καλοκαιρινό πάρτυ, με πολύ χορό και άπλετο κέφι. Οι άνθρωποι που την αγαπούν και την στηρίζουν καθημερινά γέμισαν το χώρο του «Oozora» στο Κεφαλάρι, δίνοντας τις πιο θερμές ευχές στην «Μαρίνα της καρδιάς τους».

Με το σύζυγό της, Πρόεδρο της ΚΕΔΕ & του ΙΣΑ, Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη και τον γιό τους Αλέξανδρο υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη ζεστασιά τους εκατοντάδες φίλους που έδωσαν το παρόν στη γιορτινή ατμόσφαιρα. Φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες αλλά και επιστήμονες, επιχειρηματίες, συνάδελφοι αυτοδιοικητικοί και πολιτικοί αγκάλιασαν τη «Μαρίνα» αναγνωρίζοντας τη μέχρι σήμερα δημιουργική της πορεία στα τοπικά και κοινωνικά δρώμενα αλλά και βλέποντας με αισιοδοξία την πολλά υποσχόμενη μετέπειτα πολιτική της σταδιοδρομία.

Η κα Πατούλη ευχαριστεί όλους όσους προσήλθαν με χαρά στο κάλεσμά της, δηλώνοντας πως: «Μια τέτοια σημαντική ημέρα για μένα και την οικογένεια μου δε θα μπορούσα παρά να έχω δίπλα μου όλους αυτούς τους ανθρώπους που με αγαπούν ειλικρινά, με στηρίζουν και μου δίνουν δύναμη να συνεχίζω την ενασχόλησή μου με τα κοινά, τις επιστήμες και τον πολιτισμό». »