current views are: 15

19 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση17:19

Η Παναγιώτα Βλαντή στο κατάστημα οπτικών ORAMA στην Κηφισιά

Στο κατάστημα οπτικών ORAMA Eyewear στην Κηφισιά στην οδό Κολοκοτρώνη 7, εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την αγαπημένη ηθοποιό Παναγιώτα Βλαντή.

Δημοσίευση 17:19’

Στο κατάστημα οπτικών ORAMA Eyewear στην Κηφισιά στην οδό Κολοκοτρώνη 7, εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την αγαπημένη ηθοποιό Παναγιώτα Βλαντή.

Στο κατάστημα οπτικών ORAMA Eyewear στην Κηφισιά στην οδό Κολοκοτρώνη 7, εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την αγαπημένη ηθοποιό Παναγιώτα Βλαντή. Εκεί την υποδέχτηκε η Ευτυχία Κατσιάβα από το κατάστημα, με τη βοήθεια της οποίας δοκίμασε τις νέες συλλογές γυαλιών ηλίου και επέλεξε ένα σκελετό γυαλιών ηλίου Jimmy Choo.

Με 30 χρόνια δυναμικής παρουσίας στο χώρο των οπτικών και με 4 σύγχρονα καταστήματα ο οπτικός οίκος ORAMA εγγυάται την άψογη εξυπηρέτηση και την απαράμιλλη αισθητική των γυαλιών. Προφέρει ποικιλία και τεχνογνωσία σε όλη τη γκάμα των οπτικών προϊόντων όπως σκελετούς οράσεως, γυαλιά ηλίου, φακούς επαφής, οφθαλμικούς φακούς και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστεί ο απαιτητικός καταναλωτής.

Η συνεχής ενημέρωση και έρευνα στις εξελίξεις της επιστήμης, αλλά και στις νέες τάσεις της μόδας στα γυαλιά ηλίου εγγυάται την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή ενώ η μακρόχρονη συνεργασία των οπτικών οίκων ORAMA με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού προσφέρει μεγάλη γκάμα σε σχέδια σκελετών οράσεως και ηλίου..