current views are: 10

24 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση01:30

Έξι χρόνια χωρίς την Amy Winehouse – Συγκλονίζει ο πατέρας της: «Η Amy είναι μαζί μας κάθε μέρα»

Η τραγουδίστρια που με τους στίχους της τόλμησε να εκφράσει τον ανθρώπινο πόνο, άφησε την τελευταία της πνοή στην ηλικία των 27.

Δημοσίευση 01:30’
αρθρο-newpost

Η τραγουδίστρια που με τους στίχους της τόλμησε να εκφράσει τον ανθρώπινο πόνο, άφησε την τελευταία της πνοή στην ηλικία των 27.

Υπάρχουν άνθρωποι που γεννιούνται, κάνουν αίσθηση και ξαφνικά χάνονται. Ωστόσο, πίσω τους μένει το έργο τους, το οποίο σου δίνει την αίσθηση πως είναι ακόμη κάπου ανάμεσα μας. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Amy Winehouse, η γυναίκα με την συγκλονιστική φωνή.

Ήταν Σάββατο 23 Ιουλίου το 2011, όταν τα Μέσα και το διαδίκτυο κατακλύστηκαν από μια είδηση η οποία έμοιαζε με κακόγουστη φάρσα. Η Amy Winehouse βρέθηκε νεκρή. Ο καλλιτεχνικός κόσμος και οι εκατομμύρια άνθρωποι που την ακολουθούσαν στο μουσικό της ταξίδι, πάγωσαν.

Η τραγουδίστρια που με τους στίχους της τόλμησε να εκφράσει τον ανθρώπινο πόνο, άφησε την τελευταία της πνοή στην ηλικία των 27. Ο εθισμός στο αλκοόλ και τις ουσίες κατέστρεφαν την Amy μέρα με τη μέρα. Σήμερα, πέρασαν έξι χρόνια από τον θάνατο της και ο πατέρας της Mitch Winehouse συγκλονίζει με τα λεγόμενα του στο Daily Star Online.

Αρχικά αναφέρει: «Μας λείπει όλους κάθε μέρα. Ήταν ένας εξαιρετικά ξεχωριστός χαρακτήρας για όλους και φυσικά μια κόρη, αδερφή, ανιψιά και φίλη». Μιλώντας για το Amy Winehouse Foundation, το οποίο ίδρυσαν μετά τον θάνατο της με σκοπό την βοήθεια σε άτομα με ανάγκη, τόνισε: «Αλήθεια, η Amy  είναι μαζί μας κάθε μέρα. Ειδικά στην δουλειά και το Ίδρυμα».

Πηγή: peoplegreece


σχετικα αρθρα