current views are: 9

5 Αυγούστου 2017
Δημοσίευση08:05

Αποκάλυψη από τον Robert Pattinson: Του ζήτησαν να γυρίσει σκηνή σεξ με σκύλο!

Ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει η δήλωση του Robert Pattinson ότι του ζητήθηκε να γυρίσει μία ερωτική σκηνή με ένα σκύλο

Δημοσίευση 08:05’

Ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει η δήλωση του Robert Pattinson ότι του ζητήθηκε να γυρίσει μία ερωτική σκηνή με ένα σκύλο

Ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει η δήλωση του Robert Pattinson ότι του ζητήθηκε να γυρίσει μία ερωτική σκηνή με ένα σκύλο στο πλαίσιο των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «Good Time».

Ο πρωταγωνιστής του Twilight, εμφανίζεται στη νέα ταινία δράσης, ως εγκληματίας της Νέας Υόρκης που αγωνίζεται για να σώσει τον μικρό του αδελφό του, ενώ κατά τη διάρκεια μιας νύχτας «είδε» το χαρακτήρα του να μοιράζεται μια αρκετά «οικεία» στιγμή με ένα σκυλί – κάτι που, όπως, αποκάλυψε, του προτάθηκε να το κάνει στην πραγματικότητα.

Σε συνέντευξή του στον Jimmy Kimmel, ο ηθοποιός εξήγησε πώς ο χαρακτήρας του έχει μια συμπάθεια για το ζώο, πιστεύοντας ότι σε μία προηγούμενη ζωή ήταν και αυτός σκύλος.

Ο Pattinson, μιλώντας για το χαρακτήρα του, υποστήριξε: «Πιστεύει ότι έχει τον έλεγχο των ζώων και των πραγμάτων» και προσθέτει: «Υπάρχει αυτή η μία σκηνή που “τραβήξαμε” όπου ουσιαστικά ένας έμπορος ναρκωτικών εισέρχεται στο δωμάτιο και εγώ κοιμάμαι με το σκυλί και βασικά ικανοποιώ το σκυλί με το χέρι μου».

Ο Pattinson ανέφερε, επίσης, πως ο ένας εκ των δύο σκηνοθετών, του είπε να «το κάνει απλά σαν πραγματικός άντρας, να μην είναι κότα» ενώ ο εκπαιδευτής του σκύλου της ταινίας είπε ότι θα μπορούσε να το κάνει αν το θέλει, λέγοντας ότι θα πρέπει «… να του κάνει μασάζ στο εσωτερικό των μηρών». 

Ο Pattinson αρνήθηκε να εκτελέσει τη σεξουαλική αυτή πράξη και προτίμησε να επιλέξει να χρησιμοποιήσει ένα ψεύτικο πέος σκυλιού για τη σκηνή


σχετικα αρθρα