current views are: 7

7 Αυγούστου 2017
Δημοσίευση06:48

Πρώην παίκτης λέει για το Survivor: Η κάμερα μεγενθύνει τις καταστάσεις – Δόθηκε μεγάλη έμφαση σε κάποιες σκηνές

Βγαίνοντας όμως από το παιχνίδι, αιφνιδιάστηκε με κάποια πράγματα, όπως η φημολογούμενη του σχέση με την Λάουρα Νάργες.

Δημοσίευση 06:48’

Βγαίνοντας όμως από το παιχνίδι, αιφνιδιάστηκε με κάποια πράγματα, όπως η φημολογούμενη του σχέση με την Λάουρα Νάργες.

Ο Κώστας Κοκκινάκης ήταν στην αρχή διστακτικός όσον αφορά την συμμετοχή του στο Survivor. Τελικά όμως είπε το μεγάλο “ναι”, και γεύτηκε την μεγάλη εμπειρία του ριάλιτι επιβίωσης.

Βγαίνοντας όμως από το παιχνίδι, αιφνιδιάστηκε με κάποια πράγματα που είδε στα social media, όπως η φημολογούμενη του σχέση με την Λάουρα Νάργες. 

Ο ίδιος μιλώντας στο thema people και στην Μαρία Λεμονιά αναφέρει:

«Η κάμερα μεγενθύνει τις καταστάσεις. Δόθηκε μεγάλη έμφαση π.χ στη διαφωνία μου με τον Σπαλιάρα. Ο Γιάννης είναι ένα εξαιρετικό παιδί και καλός φίλος, αλλά όταν συναναστρέφεσαι κάποιον επί καθημερινής βάσης και για τόσες πολλές ώρες, είναι λογικό να υπάρξουν και διαφωνίες.

Όπως έγινε πολύς λόγος και για υποτιθέμενη σχέση με τη Λάουρα. Όταν επέστρεψα από τον Άγιο Δομίνικο και είδα κάποιες σκηνές, κατάλαβα πολύ καλά για ποιον λόγο ο κόσμος θεώρησε ότι είχε συμβεί κάτι μεταξύ μας. Εξεπλάγην. Λέξεις, εκφράσεις, αντιδράσεις απομονώθηκαν δημιουργώντας εντυπώσεις. Ωστόσο, τώρα πια ο κόσμος έχει καταλάβει ότι η επιλογή συγκεκριμένων σκηνών και ο τρόπος που γίνεται το μοντάζ δίνουν έμφαση σε συγκεκριμένες πτυχές δημιουργώντας ανάλογες εντυπώσεις.»


σχετικα αρθρα