current views are: 5

14 Αυγούστου 2017
Δημοσίευση08:44

Νέο σπαρακτικό βίντεο από τη Sinead O’Connor: «Είμαι τελείως διαλυμένη. Δεν αντέχω»

Δραματική φαίνεται πως είναι η κατάσταση της Sinead O’Connor.

Δημοσίευση 08:44’

Δραματική φαίνεται πως είναι η κατάσταση της Sinead O’Connor.

Δραματική φαίνεται πως είναι η κατάσταση της Sinead O’Connor, καθώς, λίγες ώρες αφότου βγήκε από το νοσοκομείο, στο οποίο εισήχθη την περασμένη εβδομάδα, δημοσίευσε ένα νέο βίντεο απόγνωσης.

Πριν από λίγες ημέρες, η 50χρονη τραγουδίστρια, που έχει μιλήσει ανοικτά στο παρελθόν για την «μάχη» της με την κατάθλιψη, είχε σοκάρει τους πάντες, καθώς, σε βίντεο που «ανέβασε» στα social media εξομολογήθηκε ότι σκέφτεται να αυτοκτονήσει. Μετά από αυτό το μήνυμα, μπήκε στο νοσοκομείο, με φιλικά της πρόσωπα να δηλώνουν πως η κατάστασή της βελτιώνεται.

Παίρνοντας εξιτήριο, το Σάββατο, η Sinead επέστρεψε στο μοτέλ του Νιου Τζέρσεϊ όπου διαμένει, καθώς έχει χάσει το σπίτι της και, σχεδόν 24 ώρες μετά, δημοσίευσε ένα νέο σπαρακτικό μήνυμα προς όλους τους διαδικτυακούς της φίλους.

Με δάκρυα στα μάτια, αποκαλεί τον εαυτό της «παλαβή σκρόφα» και παραδέχεται ότι δεν νιώθει καθόλου καλά ψυχολογικά και για τον λόγο αυτό θέλει να επιστρέψει στο νοσοκομείο.

«Είναι απαίσιο να είναι κανείς τόσο τρελός, είναι πραγματικά κάτι πολύ επώδυνο», λέει, μεταξύ άλλων, ενώ δηλώνει «τελείως διαλυμένη» και καταλήγει: «πρέπει να ξαναπάω στο νοσοκομείο, είναι πραγματικός εφιάλτης. Είναι ανυπόφορο, [email protected]@[email protected] ανυπόφορο να ζω χωρίς τα παιδιά μου, τους αγαπημένους μου»!