current views are: 9

17 Αυγούστου 2017
Δημοσίευση00:00

Ντέξτερ Μέιφιελντ: Το νέο όνομα που σπάει τα στερεότυπα της αντρικής ομορφιάς

Όταν τα παραπάνω κιλά δεν γίνονται πρόβλημα

Δημοσίευση 00:00’

Όταν τα παραπάνω κιλά δεν γίνονται πρόβλημα

Η Άσλεϊ Γκράχαμ, η Ίσκρα Λόρενς και η Τες Χόλιντεϊ είναι όλες τους μοντέλα και απολαμβάνουν τη ζωή μπροστά από τον φωτογραφικό φακό.

Και φυσικά είναι όλα τους μοντέλα plus-size, που κατακλύζουν τα περιοδικά και τις πασαρέλες καταρρίπτοντας τα στερεότυπα των αδύνατων σχεδόν ανορεξικών μοντέλων που συνήθως χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία της μόδας.

Ωστόσο τα αντρικά μοντέλα μεγάλου μεγέθους δεν είναι και τόσο προβεβλημένα. Ο Ζακ Μίκο ήταν το πρώτο μοντέλο άντρας plus -size που υπέγραψε συμβόλαιο με μεγάλη εταιρεία το 2016. Παρότι υπήρξαν αρνητικά σχόλια ότι η προσπάθεια δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα η ζήτηση για άντρες μεγάλου μεγέθους συνεχίζεται.

Το νέο όνομα που σπάει τα στερεότυπα της αντρικής ομορφιάς είναι ο Ντέξτερ Μέιφιελντ που έκανε το ντεμπούτο του στις πασαρέλες στην εβδομάδα μόδας του Λος Άντζελες το 2015 κατά την επίδειξη της εταιρίας Marco Marco. Τώρα έχει περισσότερους από 10 χιλιάδες ακολούθους στο Instagram και περισσότερους από χίλιους στο Twitter.

Όπως δήλωσε ο Μέιφιελντ τα αντρικά μοντέλα μεγάλου μεγέθους «πρέπει να είμαστε στις διαφημιστικές πινακίδες. Νομίζω ότι όλο και περισσότεροι νέοι άντρες θα νιώσουν αυτοπεποίθηση και ευτυχία αποδεχόμενοι τον εαυτό τους, αν το πετύχουμε αυτό».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


σχετικα αρθρα