current views are: 12

25 Αυγούστου 2017
Δημοσίευση06:55

Πάνος Αργιανίδης: Οι δύσκολες στιγμές στο Survivor και η αναφορά του στον Ντάνο

Όλα όσα είπε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης!

Δημοσίευση 06:55’

Όλα όσα είπε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης!

Συνέντευξη στο περιοδικό Mytv και τη Μαίρη Καράμπελα έδωσε ο Πάνος Αργιανίδης, που μίλησε μεταξύ άλλων για τις δύσκολες στιγμές μέσα στο Survivor και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ποια ήταν η δυσκολότερη στιγμή για σένα στο νησί;

Θεωρώ ότι οι πιο δύσκολες στιγμές όλου του παιχνιδιού δεν αφορούσαν τη διατροφή μας, αλλά κυρίως την ψυχολογία μας, γιατί ήρθαμε αντιμέτωποι με τις ανασφάλειές μας, με τα κόμπλεξ, με τη μοναξιά μας. Και πρέπει κανείς να είναι αρκετά δυνατός για να μπορέσει να το διαχειριστεί αυτό.

Το καλύτερο σημείο του παιχνιδιού ποιο ήταν;

Η απομάκρυνση από την υλιστική καθημερινότητα που βιώνουμε στην Ελλάδα.

Δεν σε δυσκόλεψαν η έλλειψη φαγητού και η σωματική καταπόνηση;

Όχι, το Survivor είναι ένα παιχνίδι που έχει να κάνει με το μυαλό. Ακόμα και το θέμα της πείνας ή το θέμα της κούρασης μπορείς με το μυαλό σου να το διαχειριστείς. Δεν ένιωσα πείνα. Αντιμετώπισα μια αδυναμία φυσιολογική, αλλά δεν αισθάνθηκα πείνα.

Έχεις πει ότι ο Ντάνος «πουλάει» την εικόνα του λαϊκού παιδιού. Θεωρείς ότι αυτή ήταν η στρατηγική του για να γίνει συμπαθής;

Ο Γιώργος ακολούθησε την πεπατημένη των ριάλιτι. Γενικά, είχε αυτό το προφίλ και, κατά την άποψή μου, το διαχειρίστηκε καλά. Και η παραγωγή το έβγαλε προς τα έξω, οπότε ήταν φυσιολογικό να δώσει έμφαση σε αυτό ο Γιώργος. Κατά τα άλλα, έχει πάρα πολλά χαρίσματα τα οποία δεν έχει δείξει, γιατί ήταν καλυμμένος πίσω από αυτό το προσωπείο. Θεωρώ ότι είναι ένα παιδί που μπορεί να μην έχει την απαιτούμενη μόρφωση, αλλά έχει πολλά πνευματικά χαρίσματα, τα οποία νομίζω ότι θα τον έκαναν λίγο πιο χαλαρό απέναντι στο κοινό και θα τον αναδείκνυαν περισσότερο.

 

 


σχετικα αρθρα