current views are: 14

29 Αυγούστου 2017
Δημοσίευση05:51

Ανακοίνωση του Ντάνου στο Instagram! Τι ξεκαθάρισε ο νικητής του Survivor

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δημοσίευση 05:51’

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Ντάνος ευχαρίστησε όλον τον κόσμο για την υποστήριξη και ξεκαθάρισε πως το μόνο προφίλ που έχει σχέση με τον ίδιο, είναι αποκλειστικά το δικό του, το οποίο διαχειρίζεται ο ίδιος.

«Όλους αυτούς τους μήνες μου συμβαίνει κάτι μοναδικό. Παίρνω δύναμη από τη δική σας υποστήριξη, για την οποία θα είμαι πάντα ευγνώμων. Ό,τι φτιάχνετε για μένα και ό,τι μου στέλνετε τα βλέπω όλα, με συγκινούν πολύ και δεν θέλω να αισθάνεται κανείς ότι αδικείται. Δεν είναι εύκολο να απαντώ σε τόσα πολλά μηνύματα και για αυτό συγχωρήστε με αν δεν το κάνω πολλές φορές, αλλά να ξέρετε ότι όλα είναι πολύ σημαντικά για εμένα. Θέλω όλοι να γνωρίζετε πως δεν υπάρχει άλλη επίσημη σελίδα ή ομάδα φίλων πέρα από αυτό το προφίλ. Γι’ αυτό μην εμπιστεύεστε άλλους λογαριασμούς που μιλούν εκ μέρους μου. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για ό,τι έχετε κάνει για εμένα», έγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 

Όλους αυτούς τους μήνες μου συμβαίνει κάτι μοναδικό. Παίρνω δύναμη από τη δική σας υποστήριξη, για την οποία θα είμαι πάντα ευγνώμων. Ό,τι φτιάχνετε για μένα και ό,τι μου στέλνετε τα βλέπω όλα, με συγκινούν πολύ και δεν θέλω να αισθάνεται κανείς ότι αδικείται. Δεν είναι εύκολο να απαντώ σε τόσα πολλά μηνύματα και για αυτό συγχωρήστε με αν δεν το κάνω πολλές φορές, αλλά να ξέρετε ότι όλα είναι πολύ σημαντικά για εμένα. Θέλω όλοι να γνωρίζετε πως δεν υπάρχει άλλη επίσημη σελίδα ή ομάδα φίλων πέρα από αυτό το προφιλ. Γι’ αυτό μην εμπιστεύεστε άλλους λογαριασμούς που μιλούν εκ μέρους μου. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για ό,τι έχετε κάνει για εμένα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Official Danos Page (@danos_ga) στις