current views are: 13

4 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση16:00

Η εξομολόγηση της Α. Τζολί για τον χωρισμό με τον Μπραντ Πιτ και για τις φήμες επανασύνδεσης!

Για τον περιβόητο χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ μίλησε η Αντζελίνα Τζολί, απαντώντας και στις φήμες για επανασύνδεση.

Δημοσίευση 16:00’

Για τον περιβόητο χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ μίλησε η Αντζελίνα Τζολί, απαντώντας και στις φήμες για επανασύνδεση.

Για τον περιβόητο χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ μίλησε η Αντζελίνα Τζολί, απαντώντας και στις φήμες για επανασύνδεση.

Η 42χρονη ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της στη εφημερίδα Sunday Telegraph με αφορμή την προώθηση της νέας της ταινίας «First They Killed My Father» και παραδέχθηκε πως έπειτα μετά από δώδεκα χρόνια συμβίωσης με τον διάσημο ηθοποιό του Hollywood και πατέρα των παιδιών της δεν είναι εύκολο να ζει χωρίς αυτόν.

«Μερικές φορές μπορεί να φαίνεται ότι τα καταφέρνω μια χαρά αλλά προσπαθώ πολύ» εξομολογήθηκε η ίδια σε σχέση με την καθημερινότητά της χωρίς τον Brad. Η ίδια στην συνέχεια είπε: «Δεν μου αρέσει να είμαι μόνη. Δεν είναι κάτι που ήθελα. Δεν υπάρχουν πάνω και κάτω. Τίποτα δεν είναι ωραίο. Είναι δύσκολο».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι φέρεται να έχει αποφασίσει να «παγώσει» το διαζύγιό του και να έχει αποφασίσει για μία νέα αρχή.

Εκτός όμως από το να προσπαθεί να βάλει τη ζωή της σε μία τάξη, η Τζολί αντιμετωπίζει και κάποιες ανησυχίες που έχει για την υγεία της.

Το 2013 η ηθοποιός υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή και το 2015 αφαίρεσε τις ωοθήκες της. Νωρίτερα φέτος αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υπέρτασης αλλά και παράλυση Bell Parsey.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο, συναισθηματικά, έτος. Και έχω και τα προβλήματα της υγείας μου, τα οποία και πρέπει να παρακολουθώ», είπε η χολιγουντιανή σταρ.

Και περιέγραψε πώς νιώθει το σώμα της μερικές φορές. «Μερικές φορές αισθάνομαι σαν να με έχουν χτυπήσει πολύ δυνατά, αλλά προσπαθώ να γελάω όσο γίνεται περισσότερο. Τα παιδιά μας αισθάνονται το άγχος μας όταν πρέπει να νιώθουν τη χαρά μας. Ακόμα κι αν είστε στο στάδιο της χημειοθεραπείας θα πρέπει να βρίσκετε το κουράγιο να χαμογελάτε και να δίνετε αγάπη. Μπορεί να ακούγεται ψεύτικο, αλλά είναι η αλήθεια».

Εξάλλου τώρα που δεν παίζει και δεν σκηνοθετεί καμία ταινία και τα παιδιά της μεγαλώνουν θέλει να επικεντρωθεί στον εαυτό της.

«Νομίζω ότι τώρα πρέπει να ξαναβρώ λίγο από τον παλιό μου εαυτό. Νομίζω ότι στην πορεία χάνουμε λίγο τον δρόμο μας. Έχουν συμβεί πολλά στη ζωή μου, από ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή μου, μέχρι τα προβλήματα υγείας και την ανατροφή των παιδιών μου. Και τώρα είναι μία καλή στιγμή να τα αφομοιώσω, να τα δω και να τα αναπτύξω», δήλωσε η Τζολί.


σχετικα αρθρα