current views are: 14

7 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση16:32

Έφυγε από την ζωή η θρυλική τραγουδίστρια Μπέμπα Μπλανς

Έφυγε από την ζωή στα 73 της χρόνια η αγαπημένη τραγουδίστρια Μπέμπα Μπλανς.

Δημοσίευση 16:32’

Έφυγε από την ζωή στα 73 της χρόνια η αγαπημένη τραγουδίστρια Μπέμπα Μπλανς.

Έφυγε από την ζωή στα 73 της χρόνια η αγαπημένη τραγουδίστρια, Μπέμπα Μπλανς.

Η Αγγελική Κωνσταντοπούλου, γνωστή με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Μπέμπα Μπλανς έφυγε σήμερα, στα 73 της χρόνια.

Η θρυλική τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια, έδινε τη δικής της μάχη, αφού υπέφερε από μία βαριάς μορφής αναιμία

Η Μπέμπα Μπλανς πέρασε στο παρελθόν τον δικό της γολγοθά, όταν ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο. Τότε, μάλιστα, είχε μιλήσει ανοιχτά για την ασθένειά της. «Ναι, δεν το κρύβω. Πάσχω από καρκίνο στο παχύ έντερο. Αλλά δεν το βάζω κάτω, είμαι παλικάρι», είχε πει στο παρελθόν στην εφημερίδα.

Η Μπλανς γεννήθηκε στην Αθήνα. Πρωτοεμφανίστηκε στο τραγούδι το 1964 ερμηνεύοντας το τραγούδι του Ζαμπέτα «Καλώς όρισες βρε Γιώργη». Δυο χρόνια αργότερα (το 1966), ερμήνευσε τα τραγούδια «Μιας πεντάρας νιάτα» και «Το καράβι» του ίδιου δημιουργού και αυτά τα τραγούδια την καθιέρωσαν ως τραγουδίστρια.

Η Μπλανς πέρασε στο πάνθεον του ελληνικού τραγουδιού ερμηνεύοντας το 1966 τα τραγούδια “Μιας πεντάρας νιάτα” και “Το καράβι’ του ίδιου δημιουργού. Η Μπέμπα Μπλανς είχε τραγουδήσει με τη Μαρινέλλα, τον Στράτο Διονυσίου και τον Γιάννη Πουλόπουλο και είχε συνεργαστεί με σημαντικούς συνθέτες, όπως ο Γιώργος Μητσάκης, ο Γιάννης Καραμπεσίνης, ο Γιάννης Σπανός και φυσικά τον Ζαμπέτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε πολύ, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε καταστολή.