current views are: 16

18 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση13:49

Survival χωρίς… Secrets: Με ντουντούκες διώχνει η παραγωγή τους παραθεριστές στην Κουρούτα

Τραγελαφικές καταστάσεις στο reality του «Ε» που γράφει cult ιστορία στην μικρή οθόνη

Δημοσίευση 13:49’

Τραγελαφικές καταστάσεις στο reality του «Ε» που γράφει cult ιστορία στην μικρή οθόνη

Τραγελαφικές καταστάσεις στο reality του «Ε» που γράφει cult ιστορία στην μικρή οθόνη

Δεν υπάρχει τέλος στα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στην μαγευτική Κουρούτα τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με τα όσα μαθαίνω από πηγές πέριξ του νομού Ηλείας.

Μέχρι και ντουντούκες επιστρατεύθηκαν από την δύσμοιρη παραγωγή του Survival Secrets όπως μου μετέφεραν, προκειμένου να μην μπαινοβγαίνουν στην παραλία που εκτυλίσσεται το παιχνίδι, παραθεριστές και περίοικοι!

Με αυτές ειδοποιούν ότι απαγορεύεται η πρόσβαση στην συγκεκριμένη παραλία, ώστε να μην χαλάνε τα πλάνα και τα γυρίσματα του πιο cult όπως αναδεικνύεται reality της ελληνικής tv.

Εκεί όπου ο Κώστας Σόμμερ προσπαθεί αλλά δεν τα καταφέρενει και πολύ να δώσει αυτό το κάτι παραπάνω στην Κουρούτα, όπου οι δύο ομάδες παλεύουν σε μια φθηνή απομίμηση του Survivor.

Δεν αφήνω απ΄έξω, ούτε τα επιφωνήματα του κάμεραμαν που τελείωναν σε «…άρα» αναφερόμενος σε συγκεκριμένο σημείο παίχτριας που μπήκε στην θάλασσα.

Δύο άχρωμες ομάδες-εξαιρώ τον Αϊβάζη που την έχει δει ηγέτης φωνασκών σε όλους και έτοιμος για θεταρικό καυγά-κινούνται νωθρά μέσα σε ένα fake σκηνικό που παραπέμπει σε παιδική κατασκήνωση.

Πείνες δεν θα υπάρξουν, αφού οι πηγές μου με πληροφόρησαν ότι οι παίχτες ήδη ενημερώθηκαν για μια μικρή πλην εξαιρετική ψαροταβέρνα σε απόσταση αναπνοής και με την πρώτη υποψία λόρδας αναμένεται και η πρώτη επίσκεψη.      

Το «Survival Secret» που ξεκίνησε με δυνατά νούμερα αφού δεν υπάρχει ανταγωνισμός παραμένει για οποιονδήποτε σοβαρό άνθρωπο ένα σόου  για γέλια και για κλάματα.

Γέλια για όλα αυτά τα τραγελαφικά που συμβαίνουν όπως τις ντουντούκες, τα σπίτια σε απόσταση αναπνοής και τα δοερχόμενα μηχανάκια αλλά και κλάματα για την κατάντια της τηλεόρασης κάποιες φορές με προγράμματα τύπου Survival Secret.

Κι αυτό το Secret τι το θέλανε;

Αφού όποιος θέλει μπαίνει μέσα στα σκηνικά, ότι γίνεται μαθαίνεται σε χρόνο dt αν ενδιαφέρει κάποιον-που δεν, πιστέψτε με-καλύτερα να το είχαν ονομάσει Survival Open!

Έχω μάλιστα την αίσθηση ότι αν η παραγωγή άφηνε ελεύθερους παραθεριστές να μπαινοβγαίνουν και να τα λένε με τους παίχτες και οι κάμερες να γράφουν, θα είχαμε το απόλυτο σόου της χρονιάς.

Αν με διαβάζουν, ας σπεύσουν…         


σχετικα αρθρα