current views are: 11

21 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση13:31

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ο «γκρινιάρης», η κλάψα και ο Γιάννης Λάτσιος

Γιατί παρόλο που τα χρόνια περνάνε ο συμπαθής παρουσιαστής εξακολουθεί να γκρινιάζει σε κάθε αιχμηρή κριτική που του ασκείται

Δημοσίευση 13:31’

Γιατί παρόλο που τα χρόνια περνάνε ο συμπαθής παρουσιαστής εξακολουθεί να γκρινιάζει σε κάθε αιχμηρή κριτική που του ασκείται

Κάποιος ή κάποια θα πρέπει να του τα πει του Γρηγόρη, και αφού δεν βλέπω προθυμία, είπα να το αναλάβω εγώ και αυτό.

Γρηγόρη ήρθε η ώρα να σταματήσεις να κλαίγεσαι κάθε φορά, που έρχεσαι αντιμέτωπος με μια κακή κριτική για την δουλειά σου, αγόρι μου.

Είσαι μεγάλος πια και είναι καιρός να συνειδητοποιήσεις ότι όλοι κρινόμεθα, πόσο μάλλον εσύ που είσαι τηλεοπτικό πρόσωπο.

Την Δευτέρα, όπως πληροφορήθηκα από διαδρομιστές που τριγυρνάνε στα στούντιο, άρχισες πάλι να κλαίγεσαι στην Σκορδά, σαν παιδάκι που του πήραν το γλειφιτζούρι στο Δημοτικό.

Ευτυχώς ο Γιάννης Λάτσιος που ήταν απέναντι σου έκανε νόημα να κόψεις την κλάψα πάραυτα, αφού πλέον έχει καταντάει γραφική, κάθε φορά που δέχεσαι αρνητική κριτική.

Τηλεοπτικό πρόσωπο είσαι, μάθε να ζεις με αυτό αγόρι μου και σταμάτα να λες δεξιά και αριστερά ότι σε πολεμάει η τάδε και ο δείνα, επειδή δεν σε λένε καλό ποτέ.

Ούτως ή άλλως δεν κάνεις και τις πλέον συγκλονιστικές συνεντεύξεις, ακόμη και με πρόσωπα που θα μπορούσαν να σου βγάλουν ειδήσεις, φοβούμενος μην χαλάσεις την εικόνα του καλού παιδιού.

Ακόμη θυμάμαι πως προσέγγισες την Τζούλια Αλεξανδράτου, ή παλιότερα την Κωνσταντίνα -φτου, φτου μακριά από εμάς- Σπυροπούλου, όταν όλοι ήθελαν να μάθουν.

Αντί να τις βάλεις κάτω και να ρωτήσεις όλα αυτά που ενδιέφεραν τον κόσμο, περιορίστηκες σε κάτι επιδερμικές προσεγγίσεις με το γνωστό σου χαμόγελο.

Ναι, κατανοώ ότι θέλεις να είσαι αρεστός στους καλεσμένους σου αλλά αν σε ένα late night δεν μπορείς να βγάλεις μια είδηση από την Τζούλια ή την Σπυροπούλου, κάποιο λάθος κάνεις αγόρι μου.

Ελπίζω στις Φιλιππίνες να δω έναν άλλο Γρηγόρη που θα τα λέει, αν και το συγκεκριμένο consept των «Νομάδων» σου πάει, οπότε δεν νομίζω ότι θα έχεις θέμα.

Α, και μια φιλική κουβέντα για το τέλος.

Σταμάτα την κλάψα!!