current views are: 22

28 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση13:13

Διαζύγιο – βόμβα! Χωρίζουν ο Γ. Τσιμιτσέλης και η Β. Λασκαράκη!

Το ζευγάρι απέστειλε ανακοίνωση μέσω της δικηγόρου του θέλοντας με αυτό τον τρόπο να προστατεύσει την προσωπική του ζωή και την τετράχρονη κόρη του, Ευαγγελία. 

Δημοσίευση 13:13’

Το ζευγάρι απέστειλε ανακοίνωση μέσω της δικηγόρου του θέλοντας με αυτό τον τρόπο να προστατεύσει την προσωπική του ζωή και την τετράχρονη κόρη του, Ευαγγελία. 

Σε ανακοίνωση τους στα ΜΜΕ, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη επιβεβαίωσαν τις φήμες που ακούγονταν όλο αυτό το διάστημα για τον χωρισμό τους.

Το ζευγάρι απέστειλε ανακοίνωση μέσω της δικηγόρου του θέλοντας με αυτό τον τρόπο να προστατεύσει την προσωπική του ζωή και την τετράχρονη κόρη του, Ευαγγελία. 

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση τους μεταξύ άλλων αναφέρει: «O κ. Γιάννης Τσιμιτσέλης και η κα Βάσω Λασκαράκη επιθυμούν να θέσουν υπόψιν των Μέσων Μαζικής Ενημέρωση του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, ότι με κοινή απόφαση τους απόφαση, την οποία έλαβαν με πνεύμα και σε κλίμα απόλυτης συνεννόησης και αλληλοκατανόησης, επέλεξαν να κλείσουν τον κύκλο της συζυγικής τους ζωής».


 

Δυο ημέρες πριν γνωστοποιήσει με σχετική ανακοίνωση της στα Μέσα το διαζύγιο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, μια ανάρτηση που θα συζητηθεί, έκανε η Βάσω Λασκαράκη.

Η ηθοποιός πριν από δύο ημέρες είχε ανεβάσει στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μια φωτογραφία με το εξής: «Women are made to be loved not understood» (Οι γυναίκες έχουν φτιαχτεί για να αγαπιούνται και όχι για να τις κατανοείς).

Υπενθυμίζουμε, ότι η Βάσω παντρεύτηκε τον Γιάννη το 2013 με πολιτικό γάμο και λίγο αργότερα ήρθε στον κόσμο και η τετράχρονη κόρη τους.


σχετικα αρθρα