current views are: 18

3 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση09:53

Η Αμερική «ερωτεύτηκε» τις χυμώδεις αναλογίες της Σοφίας Χαρμαντά!

Kαμπύλες που ξεχειλίζουν και αισθησιασμό που μαγνητίζει το ανδρικό κοινό!

Δημοσίευση 09:53’

Kαμπύλες που ξεχειλίζουν και αισθησιασμό που μαγνητίζει το ανδρικό κοινό!

Η Σοφία Χαρμαντά, το εικοσάχρονο κορίτσι που την γνωρίσαμε ως συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά στην Πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αλλά και του Δημήτρη Σκαρμούτσου στο «Βlind Taste», αυτήν την εποχή βρίσκεται στην Αμερική.

Μετά από ένα σύντομο ταξίδι της στην Νέα Υόρκη στο οποίο πήγε μετά από παρότρυνση του πρακτορείου της, υπέγραψε συμβόλαιο μ’ ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων του κόσμου ενώ απέκτησε για ατζέντη τον περίφημη Boris Rado, ατζέντη της Κέιτ Μος.

Η Αμερική της «πήγε γάντι» στην Ελληνίδα Σίντι Κρόφορντ όπως την αποκαλούν καθώς δεν πρόλαβε να βρεθεί εκεί και αμέσως την έκλεισαν για δουλειά. «Πήγα για μερικές ημέρες και έμεινα έναν ολόκληρο μήνα. Πριν από λίγο καιρό, επέστρεψα στην Νέα Υόρκη για μόνιμη διαμονή αποκαλύπτει».

«Αμέσως μετά το συμβόλαιό μου με το πρακτορείο μου έγινε πρόταση να συμμετάσχω στην Swimweek ,την αντίστοιχη εβδομάδα μόδας μόνο που αντί για ρούχα έχει μαγιό. Μέχρι τότε είχα κάνει μόνο καμπάνιες μια και δεν θεωρούμε μοντέλο πασαρέλας. Επειδή όμως δύσκολα βρίσκουν μοντέλα για να δείξουν μαγιό, με επέλεξαν».

Η Σοφία Χαρμαντά διαθέτει τις τέλειες αναλογίες: Υψος 1.76, 55 κιλά. Fashion managers και εταιρείες την θεωρούν ιδανική για επίδειξη μαγιό και η ίδια προλαβαίνει την αντίστοιχη ερώτηση λέγοντας ότι αισθάνεται το ίδιο άνετα είτε φορά ρούχα, είτε ένα προκλητικό μαγιό.

«Εντυπωσιάζουν τα σώματα που είναι θηλυκά και με καμπύλες, λανθασμένα μέχρι τώρα η μόδα πρόβαλε το πρότυπο των ανορεκτικών γυναικών. Μου αρέσει που πολλά νέα κορίτσια είναι πιο κοντά στις Μεσογειακές αναλογίες», διατείνεται.

Η Σοφία Χαρμαντά παρά το γεγονός ότι έχει κάνει πολλές καμπάνιες αυτά τα δύο χρόνια που ασχολείται με τον χώρο, εντούτοις είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει μια πιο διεθνή καριέρα στο εξωτερικό.


σχετικα αρθρα