current views are: 13

8 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση10:03

Nomads: Η Ειρήνη Ζάχου αποχωρεί και επιστρέφει στην Ελλάδα!

Αυτός είναι ο δεύτερος τραυματισμός που επιβάλλει αποχώρηση παίκτη.

Δημοσίευση 10:03’

Αυτός είναι ο δεύτερος τραυματισμός που επιβάλλει αποχώρηση παίκτη.

Άλλη μια ξαφνική αποχώρηση θα διαδραματιστεί στο Nomads, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε σήμερα στο Πρω1νό του Ant1, η Φαίη Σκορδά.

Ο λόγος για την Ειρήνη Ζάχου, την πρώην παίκτρια της ομάδας Ζούγκλα που ενσωματώθηκε στους Ωκεανούς, η οποία όπως παρακολουθήσαμε τις προηγούμενες ημέρες τραυματίστηκε στο πόδι της κατά το αγώνισμα επικράτειας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο Πρω1νό, η 23χρονη γυμνάστρια θα επιστρέψει στην Ελλάδα και δεν αποκλείεται να χρειαστεί χειρουργείο, καθώς η κατάστασή της είναι σοβαρή. Αυτό επιβεβαιώνεται και από βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή, στο οποίο η Ειρήνη μιλά μέσω βιντεοκλήσης με τους παίκτες, ενώ βρίσκεται στο νοσοκομείο της Μανίλα.

«Έχει τραυματιστεί το γόνατό μου, χειρότερα απ’ ότι σκεφτόμασταν και αυτό δυστυχώς δεν με βοηθά να συνεχίσω. Λυπάμαι που δεν πρόλαβα να σας χαιρετήσω», λέει, μεταξύ άλλων, η ίδια.

Αυτός είναι ο δεύτερος τραυματισμός που επιβάλλει αποχώρηση παίκτη. Πριν μερικές ημέρες επέστρεψε στην Ελλάδα και ο αθλητής Νικόλας Παπαδόπουλος ο οποίος είχε τραυματιστεί και η γιατρός του nomads δεν του επέτρεψε να συνεχίσει στο παιχνίδι.


σχετικα αρθρα