current views are: 8

13 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση18:24

Ο επιχειρηματίας και η τρυφερή ζωντοχήρα

Αυτή, είναι μια γοητευτική ζωντοχήρα, παντρεμένη προ ετών με ηχηρότατο επιχειρηματικό όνομα, μαθημένη σε μια ζωή που περιελάμβανε τα πάντα.

Δημοσίευση 18:24’

Αυτή, είναι μια γοητευτική ζωντοχήρα, παντρεμένη προ ετών με ηχηρότατο επιχειρηματικό όνομα, μαθημένη σε μια ζωή που περιελάμβανε τα πάντα.

 Αυτός είναι γνωστός, πολύ γνωστός στον χώρο των buisiness και με πολυποίκιλες επιχειρηματικές δραστηριότητες στον χώρο του τουρισμού και όχι μόνο.

Αυτή, είναι μια γοητευτική ζωντοχήρα, παντρεμένη προ ετών με ηχηρότατο επιχειρηματικό όνομα, μαθημένη σε μια ζωή που περιελάβανε τα πάντα.

Ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς, glam αποδράσεις σε διάσημα χειμερινά θέρετρα-από το Άσπεν μέχρι το Γκστάαντ έχει περάσει-και φυσικά αχανείς βίλες και διακοπές με 60μετρες θαλαμηγούς.

Τα προβλήματα του πρώην πλέον συζύγου της, έφεραν την κρίση στον γάμο τους και ένα διαζύγιο που συζητήθηκε αρκετά, ιδίως για κάποιες λεπτομέρειες άκρατης πολυτέλειας, τις χρυσές εποχές του ζεύγους.

Η κυρία εγκατέλειψε για πάντα τα Νότια, μετακομίζοντας όχι σε κάποιο διαμερισματάκι αλλά σε εντυπωσιακή βίλα των Βορείων προαστίων, μαζί με τα παιδιά της.

Ο αθόρυβος δεσμός της με γνωστό γιατρό διήρκησε κάποια έτη, πριν λάβει τέλος χωρίς να ακουστεί ή να δημοσιευθεί τίποτε στα media.

Ο επιχειρηματίας την γνώρισε εκ του σύνεγγυς προ μηνών και υπήρξε όπως με πληροφόρησαν ένα αδιόρατο φλερτ μεταξύ τους, το οποίο συνεχίστηκε για αρκετές εβδομάδες, όποτε τύχαινε να συναντηθούν.

Πάντως δεν προχώρησε σε αυτό που ίσως επιθυμούσε διακαώς η κυρία, αφού ο επιχειρηματίας ανέκρουσε πρύμνα και την έκανε διακριτικά, τηρώντας αποστάσεις ασφαλείας.

Όπως έγινε γνωστό στον κύκλο του, φοβήθηκε ότι το πρότερο επίθετο που έφερε η κυρία, θα τον έφερνε ξαφνικά στο προσκήνιο με έναν τρόπο που ουδόλως επιθυμούσε.

Έτσι, απομακρύνθηκε χαλαρά διατηρώντας πλέον απλά τυπικές κοινωνικές σχέσεις


σχετικα αρθρα