current views are: 27

15 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση12:03

«Έσπασε το internet» η Nicki Minaj – Γλείφει στην κάμερα το ίδιο της το στήθος!

H εκκεντρική τραγουδίστρια αγγίζει αισθησιακά τον εαυτό της ενώ σε ένα πλάνο φαίνεται να πιάνει το στήθος της και να το γλείφει!

Δημοσίευση 12:03’

H εκκεντρική τραγουδίστρια αγγίζει αισθησιακά τον εαυτό της ενώ σε ένα πλάνο φαίνεται να πιάνει το στήθος της και να το γλείφει!

Η Nicki Minaj είναι γνωστή για τα υπερμεγέθη οπίσθια της και το πληθωρικό της μπούστο. Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια προτάσσει τα στήθη της και τα οπίσθια της σε νέα φωτογράφιση για το περιοδικό Paper και σκανδαλίζει το κοινό με το περίεργο βίντεο που ανέβασε στο instagram από τα backstage.

Σε αυτό η εκκεντρική τραγουδίστρια αγγίζει αισθησιακά τον εαυτό της ενώ σε ένα πλάνο φαίνεται να πιάνει το στήθος της και να το γλείφει!

Στο εξώφυλλο του περιοδικού η 34χρονη έχει… κλωνοποιηθεί σε τρεις Minaj με τη μία να είναι πιο προκλητική από την άλλη, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω. Το συγκεκριμένο περιοδικό, φημίζεται για την προκλητική φιλοσοφία του στα εξώφυλλα, καθώς το 2014 είχε κάνει αυτό με την Kim Kardashian, το οποίο αν θυμάστε «έσπασε το internet», όπως τονίζει και στο τωρινό του εξώφυλλο.

 

@papermagazine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barbie® (@nickiminaj) στις