current views are: 10

16 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση18:00

H Κιμ Καρντάσιαν κέρδισε σε μια μέρα…. δέκα εκατομμύρια δολάρια!

Η Κιμ Καρντάσιαν μέσω των πωλήσεων του αρώματός της έγινε πλουσιότερη κατά 10 εκατομμύρια δολάρια και μάλιστα πριν καν κάποιος πελάτης πάρει στα χέρια του ένα μπουκαλάκι!

Δημοσίευση 18:00’

Η Κιμ Καρντάσιαν μέσω των πωλήσεων του αρώματός της έγινε πλουσιότερη κατά 10 εκατομμύρια δολάρια και μάλιστα πριν καν κάποιος πελάτης πάρει στα χέρια του ένα μπουκαλάκι!

Για κάθε εμφάνιση, για κάθε post ή για κάθε επιχειρηματική τους κίνηση οι αδελφές Καρντάσιαν και η μητέρα τους Κρις Τζένερ γίνονται πλουσιότερες κατά εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια ή ακόμη και κατά εκατομμύρια.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα σύμφωνα με την αμερικάνικη ιστοσελίδα tmz.com είναι αυτό όπου η Κιμ Καρντάσιαν μέσω των πωλήσεων του αρώματός της έγινε πλουσιότερη κατά 10 εκατομμύρια δολάρια και μάλιστα πριν καν κάποιος πελάτης πάρει στα χέρια του ένα μπουκαλάκι!

Το άρωμα παρουσιάστηκε διαδικτυακά το πρωί της Τετάρτης και οι υποψήφιοι πελάτες είχαν επιλογή ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές εκδοχές: Την Κρυστάλλινη Γαρδένια, την Κρυστάλλινη Ξυλώδη Γαρδένια και την Κρυστάλλινη Γαρδένια με εσπεριδοειδή. 

Μόλις 300 χιλιάδες μπουκάλια παρήχθησαν και αναμένεται ως απόψε, το βράδυ της Πέμπτης να έχουν εξαντληθεί. Η Κιμ χρησιμοποίησε θεραπευτικούς κρυστάλλους για να καλμάρει τα νεύρα της μετά την ληστεία που έγινε σε βάρος της πέρυσι στο Παρίσι και τώρα χρησιμοποιεί τους συγκεκριμένους κρυστάλλους ως ακρογωνιαίο λίθο για την σειρά των αρωμάτων της.

Πάντως τα 10 εκατομμύρια όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα δεν βγήκαν τυχαία. Η Κιμ έκανε μία μεγάλη διαδικτυακή καμπάνια προκειμένου να το διαφημίσει και φυσικά να πετύχει την καλύτερη δυνατή προβολή για το νέο προϊόν της και να εισπράξει τόσα χρήματα. Υπολογίζεται πάντως ότι μόλις πωληθούν και τα 300 χιλιάδες μπουκάλια θα είναι πλουσιότερη κατά 14 εκατομμύρια σε μόλις μιάμιση ημέρα!

 

KKWFragrance.com is now live!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις