current views are: 15

16 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση22:30

Καταγγελία για τον Σιλβέστερ Σταλόνε: Ανάγκασε 16χρονη να κάνει τρίο μαζί του

Θύμα σεξουαλικής εκμεττάλευσης από τον Σιλβέστερ Σταλόνε, φέρεται πως έπεσε μία 16χρονη στο 1986.

Δημοσίευση 22:30’

Θύμα σεξουαλικής εκμεττάλευσης από τον Σιλβέστερ Σταλόνε, φέρεται πως έπεσε μία 16χρονη στο 1986.

Ακόμη μία «βόμβα» στο Χόλιγουντ, με την Daily Mail να αποκαλύπτει αστυνομική αναφορά, σύμφωνα με την οποία ο ηθοποιός Σιλβέστερ Σταλόνε υποχρέωσε 16χρονη θαυμάστριά του να συμμετάσχει σε ερωτικό τρίο μαζί με τον σωματοφύλακά του.

Το περιστατικό συνέβη το 1986 στο Λας Βέγκας, όταν ο Σταλόνε έκανε γυρίσματα μίας ταινίας.

Στην αναφορά της η κοπέλα δήλωσε πως ο ηθοποιός γνώριζε την ηλικία της και μεταξύ άλλων περιέγραψε τις στιγμές που έζησε, λέγοντας: «Μου είπε ότι ήμουν πολύ σφικτή», ενώ ο Σταλόνε φέρεται να την ρώτησε αν έχει κάνει ποτέ σεξ με δύο άντρες ταυτόχρονα.

Η 16χρονη είχε καταγγείλει ότι ο ηθοποιός απείλησε πως θα της «σπάσει το κεφάλι» αν δεν κάνει ό,τι της λέει. Εξήγησε μάλιστα, ότι δεν προχώρησε σε μήνυση επειδή φοβόταν αλλά και λόγω της ντροπής που αισθάνθηκε από την σεξουαλική κακοποίησή της. 

Η Daily Mail ισχυρίζεται ότι επικοινώνησε με αστυνομικούς του Λας Βέγκας, οι οποίοι πιστοποίησαν την αυθεντικότητα της αναφοράς, ενώ δεν υπήρξε απάντηση από εκπροσώπους του Σταλόνε.

Η έφηβη είπε ότι γνώρισε τον ηθοποιό Ντέιβιντ Μέντενχολ, που έπαιξε το ρόλο του γιου του Σταλόνε στην ταινία, στο ξενοδοχείο. Ο νεαρός τότε Μέντενχολ γνώρισε την 16χρονη και την ξαδέλφη της στον Σταλόνε. 


σχετικα αρθρα