current views are: 15

29 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση14:10

Αποκλειστικό – Ζαννής Φρατζέσκος: Απέκτησε διάδοχο ο Mr. Nammos

Φέτος το εστιατόριο θα ανοίξει σύμφωνα με πληροφορίες στα μέσα Δεκεμβρίου για την δεύτερη σεζόν του, αφού πέρυσι αυτό έγινε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ένα εντυπωσιακό ξύλινο σαλέ,με ημερήσιες εισπράξεις που άγγιζαν τις διακόσιες χιλιάδες ευρώ!

Δημοσίευση 14:10’

Φέτος το εστιατόριο θα ανοίξει σύμφωνα με πληροφορίες στα μέσα Δεκεμβρίου για την δεύτερη σεζόν του, αφού πέρυσι αυτό έγινε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ένα εντυπωσιακό ξύλινο σαλέ,με ημερήσιες εισπράξεις που άγγιζαν τις διακόσιες χιλιάδες ευρώ!

Άλλα τρεξίματα, πολύ διαφορετικά από αυτά της συναυλίας του Ρέμου στην Κουρσεβέλ τον Δεκέμβριο απέκτησε πριν λίγες εβδομάδες ο Ζαννής Φρατζέσκος του Nammo’s, αφού η σύζυγός του Βερόνικα Πάστρα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Πρόκειται για ένα χαριτωμένο αγοράκι, η γέννηση του οποίου ήρθε να συμπληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού, που πλέει σε πελάγη χαράς για τον ερχομό του μικρού, ο οποίος μεγάλωσε κατά ένα μέλος την οικογένεια.

Η άφιξή του, άλλαξε άμεσα την μέχρι τώρα καθημερινότητα του ζευγαριού που έχει ήδη μια κόρη δύο ετών-άρα είναι εκπαιδευμένοι πια- και πλέον τον «διάδοχο» που τόσο επιθυμούσε ο ένας εκ των τριών ιδιοκτητών του Nammo’s.

Μετά τις καλοκαιρινές περιπέτειες που ακολούθησαν την πρώτη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην παραλία της Ψαρούς και τον θόρυβο για μία από τις πολλές άδειες του μαγαζιού, ο λιγομίλητος Ζαννής επέστρεψε στην Αθήνα για την γέννηση του γιου του.

Μαζί με την σύζυγό του Βερόνικα δέχτηκαν εκατοντάδες ευχές από φίλους για την άφιξη του μικρού, προ ημερών όταν έδωσαν τοπαρόν στο πάρτι της οικογένειας Ζέιν.

Πάντως όπως με πληροφόρησαν οι απόψεις ως προς το ποιον μοιάζει ο μικρός διίστανται μεταξύ φίλων και συγγενών του ζευγαριού.

Ο Ζαννής Φρατζέσκος θα τον χαρεί μέχρι τις αρχές Δεκμβρίου στην Αθήνα, αφού από την ερχόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται με το ένα πόδι στην Κουρσεβέλ προκειμένου να επιβλέπει τις ετοιμασίες για το άνοιγμα του χειμερινού Nammo’s.

Φέτος το εστιατόριο θα ανοίξει σύμφωνα με πληροφορίες στα μέσα Δεκεμβρίου για την δεύτερη σεζόν του, αφού πέρυσι αυτό έγινε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ένα εντυπωσιακό ξύλινο σαλέ, με ημερήσιες εισπράξεις που άγγιζαν τις διακόσιες χιλιάδες ευρώ!

Ο ίδιος μένει μαζί με την οικογένειά του σε μια εξαιρετικής αισθητικής κατοικία την οποία νοικιάζει με την σεζόν και έτσι θα έχει την ευκαιρία να βλέπει καθημερινά το νέο μέλος της οικογένειας να μεγαλώνει και να εντρυφεί από μωρό στην ιδιαίτερη αδυναμία του μπαμπά, τον Αντώνη Ρέμο