current views are: 12

1 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση12:25

«Χιόνιζε» άσπρη σκόνη στο σούσι!

Οι δύο γοητευτικές ηθοποιοί, ο παρουσιαστής, η σύζυγος του μεγαλοεπιχειρηματία, ο ιδιοκτήτης κέντρων, ο σεναριογράφος και ο υιός.

Δημοσίευση 12:25’

Οι δύο γοητευτικές ηθοποιοί, ο παρουσιαστής, η σύζυγος του μεγαλοεπιχειρηματία, ο ιδιοκτήτης κέντρων, ο σεναριογράφος και ο υιός.

Μια άκρως σαγηνευτική πενηντάρα ηθοποιός, μια εκρηκτική πρωταγωνίστρια της πρώτης γραμμής, η σύζυγος πρώην πανίσχυρου επιχειρηματία, ένας δημοφιλής παρουσιαστής, εις ιδιοκτήτης μαγαζιών και άλλοι συνθέτουν το παζλ της υπόθεσης που συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την κοσμική Αθήνα.

Όλοι τους ήταν θαμώνες του Li Li Shu στο Κολωνάκι, ο ιδιοκτήτης του οποίου ενεπλάκη μαζί με άλλα είκοσι έξι άτομα στην εγκληματική οργάνωση που διακινούσε κοκαΐνη στα σαλόνια της Αθηναϊκής κοινωνίας.

Ο πρώτος εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης, οκτώ από τους κατηγορούμενους είχαν προφυλακισθεί μέχρι τον περασμένο Αύγουστο, όταν αφέθησαν ελεύθεροι,όλοι τους όμως καλούνται να καθίσουν στο σκαμνί στις 11 Μαϊου.

Το κλητήριο θέσπισμα του Εισαγγελέα Εφετών που αριθμεί 122 σελίδες είναι άκρως αποκαλυπτικό για την δράση της οργάνωσης που «χιόνιζε» με άσπρη σκόνη το Κολωνάκι και τα Βόρεια προάστια.

Στις φιγούρες που παρευλάνουν στο θέσπισμα ξεχωρίζει πρωτίστως μια από τις πλέον γοητευτικές πρωταγωνίστριες της μικρής και της μεγάλης οθόνης, αντικείμενο πόθου των αρσενικών εδώ και χρόνια.

Θεωρείται από τις πιο όμορφες ηθοποιούς της γενιάς της και τους τελευταίους μήνες συνυπάρχει στην ζωή με επιχειρηματία, εν αντιθέσει με την έτερη ηθοποιό της υπόθεσης.

Πρόκειται για γοητευτική πενηντάρα θρυλική πρωταγωνίστρια σε βιντεοκασέτες την δεκαετία του ’80 με έντονη θηλυκότητα, η οποία δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά στην εστίαση τα τελευταία χρόνια.

Στην υπόθεση εμπλέκεται και ο γιος της, όπως και γνωστότατος επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων με ηχηρό επίθετο, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσω του ευδυλλίου του με ξανθιά παρουσιάστρια.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει και στην ξανθιά σύζυγό πρώην πανίσχυρου επιχειρηματία της χώρας, γνωστή για την έντονη τάση της να βγαίνει σχεδόν κάθε μέρα έξω.

Τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχθεί από το προσκήνιο, λόγω των δικαστικών περιπετειών του συζύγου της, αλλά ενίοτε βγαίνει κάποια βράδια για να θυμηθεί τα παλιά.

Τέλος, ο αγαπητός παρουσιαστής σε ουκ ολίγες εκπομπές και φίλος πολλών διάσημων τραγουδιστών και ηθοποιών βρίσκεται και αυτός στο κλητήριο θέσπισμα του εισαγγελέα.

Μένει να δούμε αν στις 11 Μαΐου όλοι οι εμπλεκόμενοι θα δώσουν το παρών ως κατηγορούμενοι στην περίφημη πλέον υπόθεση που πήρε το δρόμο για τις δικαστικές αίθουσες.


σχετικα αρθρα