current views are: 13

23 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση14:23

Οι πρώτες δηλώσεις της Ραμόνας στο Νewpost: «Άξιζα που κέρδισα το My Style Rocks!»

Η Ραμόνα, αμέσως μετά το τέλος της φαντασμαγορικής βραδιάς, μίλησε στο Newpost, για το πως νιώθει μετά την νίκη της, την γεύση που της άφησε το παιχνίδι αλλά και για τα σχέδια της από δω και πέρα!

Δημοσίευση 14:23’

Η Ραμόνα, αμέσως μετά το τέλος της φαντασμαγορικής βραδιάς, μίλησε στο Newpost, για το πως νιώθει μετά την νίκη της, την γεύση που της άφησε το παιχνίδι αλλά και για τα σχέδια της από δω και πέρα!

Το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, παρακολουθήσαμε τον μεγάλο τελικό του My Style Rocks.

Το τηλεοπτικό κοινό με την ψήφο του ανέδειξε νικήτρια του ριάλιτι μόδας την Ραμόνα Βλαντή, η οποία κέρδισε το χρηματικό έπαθλο, αλλά και το στέμμα της «βασίλισσας» του στυλ.

Η νίκη της ήταν αναμενόμενη, καθώς η προσωπικότητά της, οι εκκεντρικές της εμφανίσεις και η συνολική της παρουσία στο παιχνίδι κέρδισαν το κοινό. Να σημειωθεί μάλιστα πως η Ραμόνα είχε κερδίσει τις περισσότερες φορές το έπαθλο των 2.500 ευρώ, το οποίο δινόταν στην καλύτερη παίκτρια της εβδομάδας.

Η Ραμόνα, αμέσως μετά το τέλος της φαντασμαγορικής βραδιάς, μίλησε στο Newpost, για το πως νιώθει μετά την νίκη της, την γεύση που της άφησε το παιχνίδι αλλά και για τα σχέδια της από δω και πέρα!

Έχουν περάσει λίγες ώρες που αναδείχτηκες η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks. Πως νιώθεις για την νίκη σου; Το «στέμμα» ήταν ο στόχος σου από την πρώτη μέρα;

Όταν μπήκα στο παιχνίδι ήμουν σίγουρη ότι θα κερδίσω. Γιατί ήξερα ότι έχω όλο το πακέτο. Γιατί το My Style Rocks δεν είναι μόνο να ξέρεις από μόδα αλλά και έχεις προσωπικότητα. Εγώ ήξερα ότι τα έχω και τα δυο και άξιζα να πάρω το «στέμμα»! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ο κόσμος με στήριξε και με ανέδειξε νικήτρια. Επίσης νιώθω πολύ περήφανη για όλες τις εμφανίσεις μου, ακόμα και σ’ αυτές που δεν πήρα καλές κριτικές. 

Από την αρχή του παιχνιδιού είχες καταφέρει να ξεχωρίσεις με τον εκρηκτικό σου χαρακτήρα και να γίνεις πολύ γρήγορα η πιο δημοφιλής παίκτρια του My Style Rocks. Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα είχαμε δει αρκετά ξεσπάσματα με τους κριτές και τις συμπαίκτριές σου. 

Όχι δεν είχα άγχος. Απλά στην αρχή τα είχα λίγο χαμένα. Περίμενα πως θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Τις πρώτες μέρες του παιχνιδιού δεν ήξερα σε ποιο παιχνίδι βρίσκομαι, αν αφορά την μόδα, είχα μπερδευτεί μ’ αυτά που έβλεπα και ίσως γι’ αυτό είχα αυτά τα ξεσπάσματα.

Τα γυρίσματα κρατούσαν πολλές ώρες;

Και πολλές ώρες και πολλά γυρίσματα σε μια εβδομάδα! Φαντάσου την πρώτη εβδομάδα του παιχνιδιού είχαμε γυρίσει δέκα επεισόδια. Ήταν πάρα πολύ πιεστικό αλλά μετά μειώθηκαν τα γυρίσματα και χαλαρώσαμε και εμείς!

Οι ατάκες σου έδωσαν υλικό στα ΜΜΕ και προκάλεσαν ντόρο. Έτσι είναι ο χαρακτήρας σου ή ήταν ένας ρόλος απλά για το παιχνίδι;

Είμαι πολύ αυθόρμητη και ότι σκέφτομαι το λέω. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν ρόλος. Έτσι είμαι εγώ! Δεν περίμενα ότι ατάκες μου θα είχαν τόση μεγάλη απήχηση. 

Όταν η Ευαγγελία Αραβανή ανακοίνωσε τα ονόματα των δυο φιναλίστ, εσένα και της Ιωάννας Τούνη, φάνηκε οτι στεναχωρήθηκες λίγο. Περίμενες ότι η Τζώρτζια ΒαΪνα θα ήταν μαζί με σένα στον τελικό; 

Ναι πίστευα και ήθελα να είμαι μαζί με την φίλη μου στον τελικό. Το ήθελα πολύ και γι’ αυτό στεναχωρήθηκα. Η Τζώρτζια το «είχε» πάρα πολύ. Έκανε πολύ ωραίες εμφανίσεις και με πολύ stylish. 

Όταν έπρεπε να την κρίνεις ερχόσουν σε δύσκολη θέση όταν κάτι δεν σ’ άρεσε;

Θα σας μιλήσω ειλικρινά. Η Τζώρτζια το είχε πάρα πολύ και πολύ λίγες φορές θα άλλαζα κάτι από την εμφάνιση της. Απλά το μόνο που έκανα και διέφερε η κριτική μου από τις άλλες κοπέλες ήταν ο τρόπος. Τα έλεγα με πιο «γατουλίστικο» τρόπο!

Γνωρίζουμε ότι έχεις δυο πανέμορφα κοριτσάκια. Παρακολουθούσαν το παιχνίδι και ποιες ήταν οι αντιδράσεις των συμμαθητών τους στο σχολείο;

Φυσικά και παρακολουθούσαν το παιχνίδι. Μου έλεγαν «Μαμά όλη η έκτη δημοτικού σε βλέπει και είναι όλα τα παιδιά μαζί σου. Ήταν πολύ χαρούμενα για μένα.

Ήταν εδώ σήμερα; 

Ναι, ήταν στην αρχή. Ο πρώην άνδρας μου, μου έκανε έκπληξη και μου τις έφερε. Έκατσαν μέχρι να δουν το act  μου και μετά έφυγαν.

Τι σου είπαν;

Μου είπαν ότι είμαι η «βασίλισσα» τους!

Ποια είναι τα σχέδια σου τώρα που τελείωσε το παιχνίδι;

Θέλω πάρα πολύ να ασχοληθώ με την μόδα. Έχω πολλές προτάσεις, αλλά θα το σκεφτώ πολύ καλά. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω. Σε λίγες μέρες θα σας πω.


σχετικα αρθρα