current views are: 10

27 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση13:01

Ο Γ. Μαυρίδης μιλά on air για τη συμφωνία του με τον ΑΝΤ1 – Η απάντησή του σ’ όσους τον «έκραζαν»!

Η πρώτη του συνέντευξη μετά την επιστροφή του από το Palawan.

Δημοσίευση 13:01’

Η πρώτη του συνέντευξη μετά την επιστροφή του από το Palawan.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά το Nomads και ήταν αποκαλυπτικός. Όπως είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους το ριάλιτι επιβίωσης ήταν ένα παιχνίδι το οποίο δεν του ταίριαξε, αλλά δεν μπορούσε να αποχωρήσει εξαιτίας της συμφωνίας που είχε κάνει με το κανάλι για την ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ξεπέρασε τα ψυχολογικά του όρια, αλλά έπρεπε να παραμείνει στο Palawan για να τιμήσει τη συμφωνία του με τον Ant1.

«Έκανα μια συμφωνία με τους ανθρώπους του καναλιού, μου έκαναν μία πολύ καλή οικονομική πρόταση. Στην αρχή είπα όχι, μετά έκανα μια συμφωνία να ανακαινιστεί το παιδοογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ… Το πιο δύσκολο για εμένα ήταν ότι δεν μπορούσα να αποχωρήσω οικειοθελώς λόγω της συμφωνίας που είχα κάνει. Όλα τα άλλα τα κατάφερα. Νομίζω ότι τα πέρασα τα όρια μου ψυχολογικά. Νομίζω ότι δεν μου ταίριαζε. Ήταν κάτι που έπρεπε να το κάνω. Τίμησα τη συμφωνία». 

Δημοσιογράφος τον ρώτησε τι απάντηση δίνει στον Μάνο Πίντζη που είπε: ” Καραμπινάτη δυσπροσωπία του Μαυρίδη από την πρώτη στιγμή από το αεροπλάνο”.

Ο Γιώργος απάντησε χαμογελόντας: «Να ναι καλά ο Μάνος Πίντζης. Του εύχομαι καλά Χριστούγεννα με τα παιδάκια του και με την οικογένεια του. Δέχομαι την άποψη του, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω. Να ναι καλά ο άνθρωπος και όποιος άλλος παίκτης έχει κάποια τέτοια άποψη δεκτή. Εγώ χαίρομαι που το κοινό με αγάπησε και με στήριξε σε κάθε ψηφοφορία. Ο κάθε άνθρωπος δεν μπορεί να αρέσει σ’ όλους!»