current views are: 12

9 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση11:37

Παρουσιαστής δεν αφήνει την κουκλάρα σύντροφό του να συμμετέχει σε εκπομπή!

Η Φαίη Σκορδά φάνηκε να ενοχλήθηκε με την στάση του παρουσιαστή!

Δημοσίευση 11:37’

Η Φαίη Σκορδά φάνηκε να ενοχλήθηκε με την στάση του παρουσιαστή!

Το κουίζ που παρουσίασε το Πρωινό την Τρίτη, ήταν ιδιαίτερο και αρκετά… φωτογραφικό. Αφορά επιτυχημένο γοητευτικό παρουσιαστή και την κούκλα σύντροφό του.

Όπως ανέφερε ο Άρης Καβατζίκης: «Είναι ένα hot ζευγάρι, πολύ όμορφοι και οι δύο, γυμνασμένοι και οι δύο, κάνουν πολλά ταξίδια, έκαναν μια όμορφη Πρωτοχρονιά μακριά από την Ελλάδα, δεν αποκλείεται να παντρευτούν μέσα στο 2018. Αυτός είναι παρουσιαστής, ανάμεσα στα άλλα πράγματα που κάνει. Αυτή έχει πολύ δυνατά social media, είναι πολύ στα πάνω της και πολλές εταιρείες θα ήθελαν να συνεργαστούν μαζί της.

Επειδή ετοιμάζονται πολλά πράγματα στην τηλεόραση, οι ιθύνοντες μεγάλου καναλιού την κάλεσαν να συζητήσουν. Εκείνη δεν πήγε καν να συζητήσει καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύντροφος δεν θα ήθελε να βρεθεί απέναντί της κάποια στιγμή τηλεοπτικά. Κι έτσι εκείνη χάνει την ευκαιρία να προσπαθήσει».

Ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά, είπε: «Κι αυτή δέχεται να μην πάει σε ένα ραντεβού τηλεοπτικό επειδή της το είπε ο σύντροφός της; Μπορεί να είναι πιο ταλαντούχα ακόμα και από τον σύντροφο, τον μέλλοντα σύζυγό της. Γιατί να κόψει τα φτερά σε ένα νέο κορίτσι; Δηλαδή, ότι της λέει το κάνει; Είναι κομπλεξικό από την πλευρά ενός άντρα να πει στη γυναίκα του… όχι, μην πας καν στο ραντεβού»!

Στο κλείσιμο της κουβέντας, η παρέα του Πρωινό έδωσε ένα πολύ σημαντικό στοιχείο γελώντας: «Αν γινόταν θα ήταν είδηση… Μπόμπα»!


σχετικα αρθρα