current views are: 10

9 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση18:00

Η κούκλα τραγουδίστρια που μπαίνει στο Survivor 2- Η φωνάρα και το «απαγορευμένο» βίντεο κλιπ της!

H Ξένια θα αναστατώσει τα ανδρικά πλήθη και στο ριάλιτι αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό που θα την απολαμβάνει από τις παραλίες του Αγίου Δομίνικο.

Δημοσίευση 18:00’

H Ξένια θα αναστατώσει τα ανδρικά πλήθη και στο ριάλιτι αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό που θα την απολαμβάνει από τις παραλίες του Αγίου Δομίνικο.

Η Ξένια των REC είναι το νέο πρόσωπο που εντάσσεται όπως αποκάλυψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο «Εδώ» στην ομάδα των Διασήμων του δημοφιλούς ριάλιτι. Η εντυπωσιακή μελαχρινή ερμηνεύτρια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ουκρανία ως τα 11 όπου και μετακόμισε στη Μάλτα. Στα 19 της επέστρεψε στην Ουκρανία και πριν από λίγα χρόνια ήλθε στην χώρα μας. 

H ίδια μάλιστα σχολιάζοντας αυτή την απόφασή της δήλωσε σε παλαιότερη συνέντευξη. «Επειδή έχω ρίζες ελληνικές ήθελα ανέκαθεν να έρθω στην Ελλάδα. Κάνω ένα ταξίδι για διακοπές και είπα πως αν μου αρέσει θα μείνω περισσότερο. Ήταν για εμένα μία δοκιμασία. Πήρα την απόφαση και παρέμεινα».

Μιλά επτά ξένες γλώσσες και είναι μέλος των REC μαζί με τον Άρη και τον Mike. Χορεύει πάνω σε δωδεκάποντα, έχει εμφανιστεί ολόγυμνη σε βίντεο κλιπ ενώ οι φωτογραφίες της στα κοινωνικά δίκτυα έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι η Ξένια θα αναστατώσει τα ανδρικά πλήθη καστο ριάλιτι αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό που θα την απολαμβάνει από τις παραλίες του Αγίου Δομίνικου…


σχετικα αρθρα