current views are: 12

10 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση13:45

Ανατροπές της τελευταίας στιγμής στο Survivor 2 – Οι δύο παίκτες που δεν θα αναχωρήσουν για Άγιο Δομίνικο!

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε μια ανατροπή της τελευταίας στιγμής όσον αφορά τα ονόματα Διασήμων που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Survivor.

Δημοσίευση 13:45’

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε μια ανατροπή της τελευταίας στιγμής όσον αφορά τα ονόματα Διασήμων που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Survivor.

Σήμερα στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου «Εδώ», η παρουσιάστρια αποκάλυψε μια ανατροπή της τελευταίας στιγμής όσον αφορά τα ονόματα Διασήμων που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Survivor.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Τετάρτης η Ντορέττα μας έκανε γνωστό πως έχει πληροφορίες, ότι η Ελευθερία Ελευθερίου δεν θα είναι μια από τις βασικές παίκτριες που θα φύγουν την Παρασκευή για Άγιο Δομίνικο. Η γνωστή τραγουδίστρια, σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα θα μπει ως αναπληρωματική παίκτρια στα μέσα του παιχνιδιού.

Όμως η παρουσιάστρια της εκπομπής «Εδώ» δεν θα μπορούσε να μην μας κάνει σήμερα κάποια αποκάλυψη -από τις έγκυρες πηγές της- που αφορά το Survivor 2. Όπως είπε, λοιπόν, ένας παίκτης – παίκτρια (εκτός από την Ελευθερία Ελευθερίου) ακύρωσε την συμμετοχή του στο ριάλιτι την τελευταία στιγμή. Βέβαια το όνομα του δεν το ανακοίνωσε μιας και περιμένει να μάθει περισσότερες πληροφορίες για το τι συνέβη και ποιος/ποια θ’ είναι ο αντικαταστάτης του/της.

Να σημειωθεί ότι η παρουσιάστρια έχει αποκαλύψει τις τελευταίες ημέρες έντεκα γνωστά πρόσωπα που θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο στην ομάδα των Διάσημων και αυτοί είναι οι: Νέρι Καστίγιο, Όλγα Φαρμάκη, Δημήτρης Βλάχος, Μαρία Σαμαρίνου, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, Ιωάννα Πηλιχού, Μιχάλης Μουρούτσος, Κατερίνα Δαλάκα, Γιάννης Δρυμωνάκος και την Ξένια από τους REQ.

Υπενθυμίζεται, πως την Παρασκευή όλοι οι παίκτες, ο Σάκης Τανιμανίδης αλλά και η παραγωγή θα αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο, μιας και στις 21 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει το πιο ανατρεπτικό ριάλιτι που θα μας καθηλώσει για ακόμη μια σεζόν. 


σχετικα αρθρα