current views are: 12

16 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση07:27

Την διαθήκη της έκανε η Ζωζώ Σαπουντζάκη – Σε ποιόν αφήνει ακίνητα, ρούχα και κοσμήματα

Η οικογένειά της πρόκειται να κληρονομήσει και τα πνευματικά δικαιώματα από τις ταινίες και τα τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει.

Δημοσίευση 07:27’

Η οικογένειά της πρόκειται να κληρονομήσει και τα πνευματικά δικαιώματα από τις ταινίες και τα τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει.

Μπορεί να έχει χαρακτηριστεί ”αειθαλής” όμως η ”βασίλισσα της νύχτας” Ζωζώ Σαπουντζάκη, σύμφωνα με πληροφορίες, επισκέφθηκε συμβολαιογράφο, προκειμένου να κάνει τη διαθήκη της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά και αναφέρει το People, η 85χρονη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου έγραψε στα ανίψια της το εξοχικό που διατηρεί στην Κινέτα, με τον καταπληκτικό κήπο από πέτρα και γκαζόν και θέα το απέραντο γαλάζιο, στο οποίο μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

«Λατρεύει τα ανίψια της, γι’ αυτό και ήθελε να τα εξασφαλίσει», αποκαλύπτει πρόσωπο από το στενό της περιβάλλον στο περιοδικό Ciao και συνεχίζει: «ήθελε το σπίτι αυτό να περάσει στα ανίψια της για να έχουν να θυμούνται όλες τις στιγμές που έζησαν μαζί της».

Η Ζωζώ, που δεν δημιούργησε δική της οικογένεια, αφήνει επίσης στα ανίψια της το διαμέρισμα που της είχε αγοράσει η μητέρα της στους Στύλους του Ολυμπίου Διός, αλλά και τα πανάκριβα κοσμήματα, τις απαστράπτουσες τουαλέτες και τις πολυάριθμες γούνες της.

«Αγόραζα φορέματα από μεγάλους οίκους μόδας, τόσο για τη δουλειά μου όσο και για την προσωπική μου ζωή. Μου άρεσε να φορώ πάντοτε καινούργια τουαλέτα», έχει δηλώσει στο παρελθόν η ίδια, προσθέτοντας πως έχει αμέτρητα ρούχα, αλλά και ότι δεν θυμάται πόσα χρήματα έχει ξοδέψει γι’ αυτά!

Επιπλέον, η οικογένειά της πρόκειται να κληρονομήσει και τα πνευματικά δικαιώματα από τις ταινίες και τα τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει.