current views are: 8

17 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση09:54

Dolores O’Riordan: Οι καθαρίστριες την βρήκαν νεκρή στο μπάνιο του δωματίου της

Σε τι κατάσταση ακριβώς βρήκαν την τραγουδίστρια οι καθαρίστριες δεν έχει ανακοινωθεί.

Δημοσίευση 09:54’

Σε τι κατάσταση ακριβώς βρήκαν την τραγουδίστρια οι καθαρίστριες δεν έχει ανακοινωθεί.

Οι καθαρίστριες του ξενοδοχείου Χίλτον στο Παρκ Λέιν του Λονδίνου ήταν εκείνες που εντόπισαν νεκρή την τραγουδίστρια των Cranberries Dolores O’Riordan, μέσα στο μπάνιο του δωματίου της, όταν μπήκαν μέσα νομίζοντας πως είναι άδειο.

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της στο σημείο, με την Σκότλαντ Γιαρντ να ανακοινώνει χθες πως δεν θεωρείται «ύποπτος», αν και αρχικά χαρακτηρίστηκε «ανεξήγητος». Το άψυχο σώμα της βρίσκεται στη διάθεση του ιατροδικαστή, ενώ η νεκροψία αναμένεται να δείξει και την αιτία θανάτου.

Σε τι κατάσταση ακριβώς βρήκαν την τραγουδίστρια οι καθαρίστριες δεν έχει ανακοινωθεί, ούτε έχει διαρρεύσει από το προσωπικό του ξενοδοχείου.

Εν τω μεταξύ χιλιάδες θαυμαστές της αποχαιρετούν την σπουδαία Ιρλανδή τραγουδίστρια. Ξεχωρίζει το μήνυμα της ανιψιάς της Ιλέιν, που ανέβηκε στα κοινωνικά δίκτυα με μια φωτογραφία της Dolores O’Riordan. «Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν το σοκ και την θλίψη που νιώθουμε όλοι. Να προσέχεις τον μπαμπά, την γιαγιά και όλα σου τα αδέρφια και τα παιδιά. Θα είναι δύσκολος ο δρόμος μπροστά μας με την απώλειά σου, σε αγαπάμε όλοι. Είμαι σίγουρη πως εσύ και ο παππούς θα περνάτε υπέροχα μαζί στον παράδεισο. Ένα πράγμα μέχρι να ξανασυναντηθούμε, θεία Λόλο, θα μας λείψεις πολύ. Αναπαύσου εν ειρήνη. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω», έγραψε.


σχετικα αρθρα