current views are: 7

18 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση12:15

Η Ντίλαν Φάροου αποκαλύπτει στοιχεία για την κακοποίησή της από τον Γούντι Άλεν

«Γιατί να μη νιώθω θυμωμένη; Γιατί να μη νιώθω πληγωμένη»;

Δημοσίευση 12:15’

«Γιατί να μη νιώθω θυμωμένη; Γιατί να μη νιώθω πληγωμένη»;

Η υιοθετημένη κόρη Γούντι Άλεν, Ντίλαν Φάροου, ρίχνει και αυτή με τη σειρά της καρφιά κατά του σκηνοθέτη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CBS και στην εκπομπή This Morning.

H 32χρονη ηθοποιός και κόρη της Μία Φάροου μετά την ανοιχτή επιστολή που είχε συντάξει πριν από χρόνια εναντίον του Γούντι Άλεν μιλάει ανοιχτά για την υπόθεση κακοποίησής της από τον θετό της πατέρα.

Με βουρκωμένα μάτια λέει: «Γιατί να μη νιώθω θυμωμένη; Γιατί να μη νιώθω πληγωμένη; Γιατί να μην αισθάνομαι όλη αυτή την οργή μετά από τόσα χρόνια αδιαφορίας και αμφιβολίας για τα όσα έλεγα, τόσα χρόνια παραγκωνισμού μου;» λέει χαρακτηριστικά.  

Η Φάροου για πρώτη φορά μετά από καιρό αποφάσισε να εμφανιστεί στην τηλεόραση και να πάρει θέση μετά τα απανωτά σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης στον χώρο του θεάματος και να μιλήσει για τη δική της ιστορία.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου «γιατί ο κόσμος να σας πιστέψει τώρα μετά από τόσα χρόνια;» η Φάροου απαντά: «Υποθέτω ότι αυτό βρίσκεται στη διακριτική τους ευχέρεια. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συνεχίσω να λέω την αλήθεια μου και να ελπίζω. Να ελπίζω ότι κάποιος θα με πιστέψει, πέρα από το απλώς να ακούει αυτά που λέω».

Η Ντίλαν Φάροου μέσω του λογαριασμού της στο twitter ευχαρίστησε όσους είναι στο πλευρό της: «Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να με στηρίζετε εναντίον του Γούντι Αλεν σε αυτή την βιομηχανία (…) Σε όλους εσάς που το κάνατε, και μεταδώσατε τη φωνή μου, το μικρό κοριτσάκι των 7 ετών που υπάρχει μέσα μου, λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».

Όπως είναι γνωστό, ο Γούντι Άλεν δεν έχει υποστεί ποτέ καμία ποινή για τους ισχυρισμούς της.