current views are: 13

22 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση10:46

Δείτε πως και με ποιους παρακολούθησε ο Ντάνος την πρεμιέρα του Survivor 2!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παρακολουθούσε με πολύ προσοχή τις επιδόσεις των παικτών στο πρώτο αγώνισμα του Survivor 2.

Δημοσίευση 10:46’

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παρακολουθούσε με πολύ προσοχή τις επιδόσεις των παικτών στο πρώτο αγώνισμα του Survivor 2.

Χωρισμένοι σε «στρατόπεδα» όπως ήταν και μέσα στο παιχνίδι, παρακολούθησαν οι παίκτες του περσινού Survivor την πρεμιέρα του φετινού κύκλου, το βράδυ της Κυριακής.

Αναπολώντας τις δικές τους εμπειρίες στον Άγιο Δομίνικο, οι συμμετέχοντες στον περσινό κύκλο στήθηκαν μπροστά στις τηλεοράσεις τους και δεν το έκρυψαν από τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Το μεγαλύτερο παρεάκι βρέθηκε στο σπίτι της Λάουρας Νάργες, η οποία είχε διοργανώσει… εξέδρα για τον αγαπημένο της, Μιχάλη Μουρούτσο. Παρόντες ήταν οι Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κωνσταντίνος Βασάλος, Κώστας Κοκκινάκης, Σόφη Πασχάλη, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Λάμπρος Χούτος.

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Χρανιώτης αποκάλυπτε πως συνάντηση έγινε και στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν ο περσινός νικητής, Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Bo, o Γιάννης Σπαλιάρας και η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ενώ στην Θεσσαλονίκη ο Ορέστης Τσανγκ και ο Γουίλι Καλβουρτζής είδαν μαζί το επεισόδιο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παρακολουθούσε με πολύ προσοχή τις επιδόσεις των παικτών στο πρώτο αγώνισμα του Survivor 2. Το σίγουρο είναι πως θα ήθελε να ήταν εκεί και πως στο μυαλό του ήρθαν μνήμες και συναισθήματα από το προηγούμενο Survivor!


σχετικα αρθρα