current views are: 8

4 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση18:50

Εξαφανίστηκε ο αδερφός πασίγνωστης ηθοποιού: Η δημόσια έκκληση για τον εντοπισμό του!

Η ηθοποιός αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram​ ο αδερφός της αγνοείται και ζητάει δημόσια βοήθεια έτσι ώστε να εντοπιστεί.

Δημοσίευση 18:50’

Η ηθοποιός αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram​ ο αδερφός της αγνοείται και ζητάει δημόσια βοήθεια έτσι ώστε να εντοπιστεί.

Δύσκολες ώρες διανύει πασίγνωστη ηθοποιός, καθώς εξαφανίστηκε ο αδερφός της και μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί τα ίχνη του.

Αναφερόμαστε στην Kim Cattrall την ηθοποιό που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της στο Sex and the City ως Samantha. Όπως η ίδια αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ο αδερφός της αγνοείται και ζητάει δημόσια βοήθεια έτσι ώστε να εντοπιστεί.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του και στη λεζάντα, έγραψε: «Χάθηκε! Αυτός είναι ο αδελφός μου Christopher Cattrall ή Chris όπως τον φωνάζουμε. Χάθηκε την Τρίτη 30 Ιανουαρίου από το σπίτι του στο Lacombe, Alberta του Καναδά. Τα κλειδιά του, το πορτοφόλι του και το κινητό του τηλέφωνο ήταν στο σπίτι και η κεντρική πόρτα δεν ήταν κλειδωμένη. Αυτό δεν θα το έκανε ποτέ ο Chris, να αφήσει το σπίτι ξεκλείδωτο, χωρίς τα προσωπικά του αντικείμενα και αφήνοντας τα 7 σκυλιά του. Είναι 55 χρονών, ψηλός, γεροδεμένος με καστανά μαλλιά, γαλανά μάτια και μούσι. Φορούσε μαύρο παλτό με μαύρα γάντια, τζιν μπλε και ψηλές μπότες. Αν τον έχετε δει επικοινωνήστε με το Blackfalds RCMP στο 403 885 3300. Είναι ένας πολύ καλός αδελφός. Αν τον δείτε βοηθήστε να τον φέρουμε σπίτι ασφαλή. Παρακαλώ διαδώστε το. Σας ευχαριστώ πολύ. Kim».