current views are: 54

12 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση17:10

Καίτη Γκρέυ: «Ο Στέλιος Καζαντζίδης μου έκανε δύο βρωμιές και τον έκανα να πονέσει!»

«Ήμουν πέντε χρόνια με τον Καζαντζίδη. Ήταν ο πρώτος μου έρωτας»

Δημοσίευση 17:10’

«Ήμουν πέντε χρόνια με τον Καζαντζίδη. Ήταν ο πρώτος μου έρωτας»

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, παραχώρησε στον «Φιλελεύθερο» της Κύπρου, η Καίτη Γκρέυ όπου μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον αείμνηστο Στέλιο Καζαντζίδη. Η τραγουδίστρια, αποκάλυψε πως τον αγάπησε πολύ και πως δεν άντεχε τη ζήλια. Επίσης, αποκάλυψε πως την απάτησε και αυτή πόνεσε πολύ.

Ο Καζαντζίδης πώς μπήκε στη ζωή σας;

Είναι πολύ μεγάλη ιστορία… Ήμουν πέντε χρόνια με τον Καζαντζίδη. Ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Μην νομίζεις ότι πέρασα καλή ζωή μαζί του. Δεν τη μπορώ τη ζήλια.

Ήταν άπιστος ο Καζαντζίδης;

Ναι, μου έκανε δυο βρωμιές. Και όταν χώρισα με τον Στέλιο, τα είχα με τον Νίκο το Λαιμό. Πέρασα πολύ ωραία μαζί του, τρία χρόνια, δεν είχα κανένα πρόβλημα, κύριος αυτός.

Γιατί τον συγχωρέσατε τον Καζαντζίδη;

Δεν τον συγχώρεσα ποτέ αγάπη μου. Τον έκανα και πόνεσε πάρα πολύ. Του έλεγα «εσύ κι εγώ να μείνουμε στον κόσμο και να μην υπάρχει άλλος άντρας βγάλτο από το μυαλό σου ότι θα ξανάρθω μαζί σου». «Εγώ θα σε κάνω, αγάπη μου, όπως ήσουν πρώτα. Σ’ αγαπώ, συγγνώμη γι’ αυτά που έκανα», μου έλεγε αυτός.

Τι έκανε;

Ε, δεν έφυγε με τη Μαρινέλλα; Τότε δεν την είχε παντρευτεί. Τον αγάπησα όμως τον Στέλιο. Γιατί ήταν ο πρώτος άντρας μετά τον άντρα μου, που με χάιδεψε, που με έκανε να νιώσω γυναίκα.


σχετικα αρθρα