current views are: 8

14 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση13:20

Το ντεμπούτο του τραγουδιστή των Metallica στον… κινηματογράφο

Ο Χέτφιλντ, έχει ξαναεμφανιστεί σε οθόνη, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που θα υποδυθεί κάποιο χαρακτήρα

Δημοσίευση 13:20’

Ο Χέτφιλντ, έχει ξαναεμφανιστεί σε οθόνη, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που θα υποδυθεί κάποιο χαρακτήρα

Ξάφνιασε το γεγονός ότι ο Τζέιμς Χέτφιλντ, τραγουδιστής των Metallica, θα παίξει ρόλο αστυνομικού επιθεωρητή στην ταινία για τον διαβόητο κατά συρροή δολοφόνο Τεντ Μπάντι.

Η παραγωγή της ταινίας, ενημέρωσε πως ο τραγουδιστής, θα υποδυθεί «ένα βετεράνο αστυνομικό που έκανε περιπολίες σε αυτοκινητοδρόμους και ο οποίος ήταν το πρώτο όργανο της τάξης που συνέλαβε τον Μπάντι, το 1975, ζητώντας του να κάνει στην άκρη το αυτοκίνητό του και ανακαλύπτοντας εργαλεία για διάρρηξη στο πορτ μπαγκάζ. Αλλά, σοφά, υποψιάστηκε πολλά περισσότερα».

Ο Χέτφιλντ, έχει ξαναεμφανιστεί στη μικρή οθόνη, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που θα υποδυθεί κάποιο χαρακτήρα. Ο Τζο Μπέρλινγκερ, σκηνοθέτης της ταινίας, έχει σκηνοθετήσει επίσης και το ντοκιμαντέρ για τους Metallica, «Some Kind of Monster». Αλλά και το ντοκιμαντέρ «Paradise Lost», στο οποίο έπαιζε το συγκρότημα.

«Έχοντας στην πλάτη μου ώρες στα παρασκήνια με τον Τζέιμς και τους υπόλοιπους Metallica, έχω από κοντά εμπειρία της χαρισματικής και ισχυρής παρουσίας του» δήλωσε, στο The Rolling Stone, ο Μπέρλινγκερ. «Ήταν φυσικό να κουβαλήσει την ίδια δύναμη και μαγνητισμό σε έναν ρόλο, άρα όταν συμφώνησε να είναι στην ταινία ενθουσιάστηκα» πρόσθεσε.

Τον ρόλο του Μπάντι στο «Extremely Wicked, Shocking Evil and Vile» έχει αναλάβει ο Ζακ Έφρον. Την για πολύ καιρό φιλενάδα του, η Λίλι Κόλινς. Δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία εμφάνισης της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ