current views are: 11

20 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση16:00

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα πήγαινα καλεσμένος στο Sunday Live»

Ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», ανέλυσε το παρασκήνιο πίσω από το Sunday Live

Δημοσίευση 16:00’

Ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», ανέλυσε το παρασκήνιο πίσω από το Sunday Live

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ήταν καλεσμένος στο dot. και αναφέρθηκε στην παρέα του Παρά Πέντε, λέγοντας πως κάποιοι τον πλήγωσαν και τον στεναχώρησαν. Αργότερα στην εκπομπή ρωτήθηκε από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάσης Αναγνωστόπουλος αν θα πήγαινε καλεσμένος στο Sunday Live που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς, και η απάντησή του ήταν «όχι».

«Γιατί μου το ρωτάς αυτό; Όχι, δεν θα πήγαινα! Δεν θα πήγαινα για δικούς μου προσωπικούς λόγους», απάντησε συγκεκριμένα και άφησε ερωτηματικά για το αν η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν ένα από αυτά τα πρόσωπα που τον έχουν πληγώσει.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» έδωσε μια διαφορετική διάσταση σε αυτό αναλύοντας το παρασκήνιο πίσω από το Sunday Live.

«Η πρώτη προσέγγιση για το συγκεκριμένο show πολύ πριν το φθινόπωρο έγινε στον Γιώργο Καπουτζίδη, στον οποίο μάλιστα ο ΑΝΤ1 του είπε ότι φέρε όποια παρτενέρ θέλεις και έλα να το κάνεις. Η αλήθεια είναι ότι τελευταία με τον ΣΚΑΪ και τον ΑΝΤ1 υπάρχει μία τάση να παίρνει ο ένας τους παρουσιαστές του άλλου. Ενώ γνώριζαν ότι είχε δώσει τα χέρια με τον ΣΚΑΪ για να κάνει τα πράγματα εκεί, σου λέει μήπως εμείς να τον δελεάσουμε και να του προτείνουμε ένα πολύ λαμπερό show ζωντανό»;

Συμπληρώνοντας, είπε πως «Ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν ήθελε να το κάνει. Προτίμησε να κάνει το The Voice. Νομίζω ότι δεν τον ενδιέφερε κιόλας να κάνει ένα τέτοιο show στην παρούσα φάση και μάλιστα συζητούσε τότε και με το STAR για να κάνει και ένα σίριαλ. Οπότε θέλω να πω ότι είχε άλλες προτεραιότητες. Μήπως λοιπόν είναι αυτός ο λόγος που είπε ότι “εγώ για προσωπικούς λόγους δεν θα ήθελα να πάω στο Sunday Live”»;

Πάντως ο πάγος στην παρέα των πέντε έχει μπει πολύ πριν το Sunday Live.