current views are: 6

25 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση08:00

Τζ. Άνιστον – Τζ. Θερού: Τα δεδομένα του διαζυγίου και το μονόπετρο αξίας 500 χιλ. δολαρίων

Τα τελευταία δημοσιεύματα, αποκαλύπτουν πως το ζευγάρι ήθελε να κάνει οικογένεια

Δημοσίευση 08:00’
αρθρο-newpost

Τα τελευταία δημοσιεύματα, αποκαλύπτουν πως το ζευγάρι ήθελε να κάνει οικογένεια

Κορυφαίο θέμα στην επικαιρότητα αποτελεί ο χωρισμός της Τζένιφερ Άνιστον και του Τζάστιν Θερού. Τα ξένα μέσα ενημέρωσης, ψάχνουν ασταμάτητα να βρουν την αιτία του χωρισμού του κάποτε αγαπημένου ζευγαριού.

Τα τελευταία δημοσιεύματα, αποκαλύπτουν πως το ζευγάρι ήθελε να κάνει οικογένεια. Ένας άνθρωπος που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, είπε στο People πως ήθελαν να κάνουν παιδί, αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ. «Όταν συνάντησα την Τζεν και τον Τζάστιν εκείνη ήταν απογοητευμένη και είχε εγκαταλείψει την ιδέα ότι θα μπορούσε να αποκτήσει ένα παιδί», δήλωσε και συνέχισε λέγοντας πως «ήθελαν πολύ να κάνουν ένα μωρό αλλά δεν τους βγήκε. Από τότε η Τζεν ήταν πάντα λυπημένη, ειδικά όταν συνειδητοποίησε ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί».

«Η Τζεν συνεχίζει τη ζωή της κανονικά και φαίνεται να είναι μια χαρά. Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι δεν αισθάνεται καλά. Εξάλλου νιώθει ευγνώμων και τυχερή για τη ζωή που έχει και περνάει καλά με τον εαυτό της και τους φίλους της. Εκείνη και ο Τζάστιν ξεκίνησαν να βγαίνουν σαν φίλοι, πάντα θαύμαζαν ο ένας τον άλλον και από ότι φαίνεται θα παραμείνουν δύο πολύ καλοί φίλοι», αναφέρει άλλη πηγή.

Στο δημοσίευμα του People αναφέρεται επίσης ότι στα 7 χρόνια της σχέσης του το ζευγάρι ήταν πολύ αγαπημένο και πολύ ερωτευμένο. Όμως οι δυο τους το 2017 συνειδητοποίησαν ότι είχαν προβλήματα στο γάμο τους. Για πολλούς μήνες το πάλευαν, απευθύνθηκαν ακόμα και σε σύμβουλο γάμου αλλά τελικά δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους και μοιραία ήρθε ο χωρισμός.

Η Άνιστον στο παρελθόν είχε δηλώσει πως θα κάνει δικά της παιδιά όταν έρθει η ώρα. «Θα κάνω παιδιά όταν έρθει η ώρα, τα αγαπώ πολύ και τώρα μοναδικό μου παιδί είναι η βαφτιστήρα μου η Κόκο που είναι κόρη της Κόρντεϊ Κοξ», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η Τζένιφερ παρόλο που φαινόναν ότι ο χωρισμός τους ήταν μονόδρομος το πάλεψε μέχρι τέλους και είναι άδικο να γράφουν ότι συναισθηματικά είναι αλλού. Εξάλλου η ίδια είναι πολύ των σχέσεων και δεν εγκαταλείπει εύκολα. Πάντα ψάχνει για την τέλεια σχέση. Για το λόγο αυτό ακόμα το ζευγάρι δεν έχει υπογράψει το διαζύγιο.

Σε ότι έχει σχέση με τα περιουσιακά στοιχεία, εκτός από τα ακίνητα, αυτοκίνητα και άλλα πολλά η Τζένιφερ έχει και ένα μονόπετρο με ένα τεράστιο οκτάγωνο διαμάντι του οποίου η αξία εκτιμάται στα 500.000 δολάρια. Σύμφωνα πάντα με το People η Άνιστον δεν είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει το πανάκριβο διαμαντένιο δαχτυλίδι καθώς αυτό της το χάρισε ο Θερού όταν αρραβωνιάστηκαν. Άρα αποκτήθηκε πριν από το γάμο τους.

«Το δαχτυλίδι αρραβώνων είναι ξεχωριστή ιδιοκτησία της Τζένιφερ καθώς αποκτήθηκε πριν το γάμο και είναι ανεξάρτητο με οποιαδήποτα συμφωνία», είπε χαρακτηριστικά μεγαλοδικηγόρος που ειδικεύεται σε θέματα διαζυγίων.

Η συνολική αξία της περιουσίας της ηθοποιού εκτιμάται από το Forbes στα 200 εκατομμύρια δολάρια δηλαδή πολύ περισσότερο από αυτή του Τζάστιν.


σχετικα αρθρα