current views are: 8

4 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση19:29

Μους με χαβιάρι και χρυσόσκονη 24 καρατίων – Το πλούσιο μενού των Όσκαρ

Πλούσιο και φέτος το μενού της απονομής των ‘Οσκαρ

Δημοσίευση 19:29’

Πλούσιο και φέτος το μενού της απονομής των ‘Οσκαρ

Πέρα από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πρόκειται να μαγνητίσουν τα βλέμματα στην αποψινή απονομή των Όσκαρ, ακόμη ένας τομέας που θα προκαλέσει ενδιαφέρον είναι το μενού της βραδιάς.

Οι λεπτομέρειες που διαρρέουν στο διαδίκτυο είναι ιδιαίτερα «γαργαλιστικές» και σίγουρα θα συζητηθούν ενώ το μενού θα φέρει την υπογραφή του αυστριακής καταγωγής master chef, Βόλφγκανγκ Πακ.

Νικητές και χαμένοι θα παρευρεθούν στο «Governor’s Ball» το επίσημο μετα-Οσκαρικό πάρτι, όπου θα απολαύσουν εκλεκτά εδέσματα και ποτά.

Το μενού για την αποψινή 90ή τελετή συμπεριλαμβάνει 60 πιάτα, μερικά από τα οποία περιλαμβάνουν μους χαβιάρι, πασπαλισμένο με χρυσόσκονη 24 καρατίων, πουγκιά γεμιστά με φασόλια ενταμάμε και μαύρη τρούφα και λουλούδια ιβίσκου γεμιστά με καβούρι.

Όσο για τη σαμπάνια, θα ρέει άφθονη καθώς θα είναι διαθέσιμα 1.400 Piper Heidsieck Cuvee Brut, που αντιστοιχεί σε 12.000 ποτήρια σαμπάνιας.