current views are: 8

18 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση09:34

Καυτό παρασκήνιο: Τι ζήτησε η Ξένια από τους Rec μέσω Χατζίδου

Η γνωστή τραγουδίστρια μιλά για τις σκέψεις που έκανε για να αποχωρήσει οικειοθελώς

Δημοσίευση 09:34’

Η γνωστή τραγουδίστρια μιλά για τις σκέψεις που έκανε για να αποχωρήσει οικειοθελώς

Η Ξένια Έβεν προχώρησε σε αποκαλύψεις για πράγματα που δεν γνωρίζαμε. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια αποκάλυψε τι ζήτησε από την Ελένη Χατζίδου, αλλά και τι της είπε η παραγωγή για να μην αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Ήξερα πως θα γυρίσω σπίτι, αλλά και στη δουλειά μου. Επίσης, μου είχαν λείψει όλοι οι δικοί μου άνθρωποι. Γονείς, συγγενείς και φίλοι. Παρέμεινα στο Survivor για δύο μήνες. Ήταν μεγάλη ταλαιπωρία για μένα. Μάλιστα, πριν φύγει η Ελένη Χατζίδου από το παιχνίδι της είχα ζητήσει να μεταφέρει στους Rec στην Ελλάδα την επιθυμία μου να μη με στηρίξουν σε περίπτωση που βγω προτεινόμενη για αποχώρηση», αποκάλυψε η Ξένια μιλωντας στο People.

Όσον αφορά τις σκέψεις που έκανε για να αποχωρήσει οικειοθελώς: «Το είχα σκεφτεί πολλές φορές, αλλά με είχαν αποτρέψει από την παραγωγή. Γιατί μου είχαν πει πως δεν θα έκανε καλό ούτε σε μένα ούτε και στο συγκρότημα. Τώρα που έχω ηρεμήσει και σκέφτομαι τα όσα έζησα στο Survivor, αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, εκείνη την ημέρα που πήγα να υπογράψω το συμβόλαιο, δεν θα ξαναπήγαινα».


σχετικα αρθρα