current views are: 15

4 Απριλίου 2018
Δημοσίευση13:20

Σοφία Χατζηπαντελή: Η Ελληνοκύπρια που έγινε διάσημη παγκοσμίως για τα φρύδια της!

Η Χατζηπαντελή μεγάλωσε στο Μέριλαντ της Αυστραλίας, όπου δεχόταν bullying από τους συμμαθητές της και πάντα ένιωθε να μην ανήκει πουθενά.

Δημοσίευση 13:20’

Η Χατζηπαντελή μεγάλωσε στο Μέριλαντ της Αυστραλίας, όπου δεχόταν bullying από τους συμμαθητές της και πάντα ένιωθε να μην ανήκει πουθενά.

Η Ελληνοκύπρια Σοφία Χατζηπαντελή, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στη βιομηχανία της μόδας για ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που σπάνια συναντάς σε ένα γυναικείο πρόσωπο. 

Το νεαρό μοντέλο, πήρε την απόφαση να αφήσει τα φρύδια της φυσικά, με αποτέλεσμα να γίνει θέμα συζήτησης παγκοσμίως. Θυμίζοντας κάτι από Φρίντα Κάλο, η Σοφία Χατζηπαντελή έχει κάνει σήμα κατατεθέν τα ενωμένα πυκνά φρύδια της και έχει ξεκινήσει στα social media το «κίνημα των ενωμένων φρυδιών», μέσω του #unibrowmovement. 

Το μοντέλο μίλησε πρόσφατα στο New York Magazine και ανέφερε πως η επιλογή της δεν βρήκε σύμφωνους πολλούς χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι δεν δίστασαν να την προσβάλλουν. Μάλιστα δήλωσε πως έχει δεχθεί ακόμη και απειλές για την ζωή της. 

Πάντως, παρά τα αρνητικά σχόλια, η 21χρονη φοιτήτρια του πανεπιστημίου του Μέριλαντ είναι αρκετά δημοφιλής στο Instagram έχοντας 163 χιλιάδες ακολούθους, ενώ πριν λίγους μήνες ακόμη και το αμερικάνικο Harpeer’s Bazaar την είχε κάνει θέμα.

Με Ελληνοκύπριο πατέρα και Βρετανίδα μητέρα, η Χατζηπαντελή μεγάλωσε στο Μέριλαντ της Αυστραλίας, όπου δεχόταν bullying από τους συμμαθητές της και πάντα ένιωθε να μην ανήκει πουθενά.


σχετικα αρθρα