current views are: 13

4 Μαΐου 2018
Δημοσίευση11:04

Χωρίζει η Κιμ Καρντάσιαν: «Δεν τον αντέχω άλλο. Έχει ψυχολογικά ο West» – Φρενίτιδα στο Twitter!

Ο ράπερ τον τελευταίο καιρό προκαλεί πολλά ερωτηματικά για την κατάσταση της ψυχικής του υγείας

Δημοσίευση 11:04’

Ο ράπερ τον τελευταίο καιρό προκαλεί πολλά ερωτηματικά για την κατάσταση της ψυχικής του υγείας

Το πρωτοσέλιδο γνωστού lifestyle περιοδικού στην Αμερική, φούντωσε τις φήμες, που υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό και θέλουν την Kim Kardashian να παίρνει διαζύγιο από τον Kanye West.

Ο ράπερ τον τελευταίο καιρό προκαλεί πολλά ερωτηματικά για την κατάσταση της ψυχικής του υγείας. Η Kim από την πλευρά της φαίνεται πως προσπάθησε να τον υποστηρίξει και να σταθεί στο πλάι του σαν υπομονετική και πιστή σύντροφος ζωής, αλλά τα περιθώρια υπομονής της εξαντλήθηκαν.

Τελευταία, o Kanye ανεβάζει περίεργα tweets με διφορούμενα νοήματα, που δεν έχουν λογική εξήγηση. Τα πράγματα φαίνονται ακόμη πιο σοβαρά αν αναλογιστεί κανείς και την ιατρική άποψη ενός ειδικού για τον Kanye West, που ισχυρίστηκε πρόσφατα πως τα προβλήματά του είναι πολύ πιο σοβαρά απ’ όσο μπορεί να φανταστεί κάποιος.

Άνθρωπος από το κοντινό τους περιβάλλον, εξομολογήθηκε πρόσφατα στο περιοδικό Life&Style: «Η Kim μιλάει με δικηγόρους, προκειμένου να πάρει διαζύγιο από τον εδώ και τέσσερα χρόνια σύζυγό της. Ο Kanye συμπεριφέρεται πολύ απρόβλεπτα, τα πράγματα έχουν πάρει τόσο άσχημη τροπή που πλέον κοιμούνται σε ξεχωριστά δωμάτια».

Tο ίδιο περιοδικό έχει στο εξώφυλλό του ως πρώτο θέμα το διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού, με αναφορά στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η τηλεστάρ εξαιτίας των τελευταίων παράλογων συμπεριφορών του Kanye. Η Kim Kardashian, σύμφωνα με το περιοδικό, έχει απευδήσει με τα ανεξήγητα αυτά ξεσπάσματα και δεν ξέρει πόσο καιρό ακόμη θα μπορέσει να τα ανεχτεί. Βρίσκεται σε απόγνωση, ενώ το μόνο που φαίνεται να την απασχολεί πλέον είναι να απαλλαγεί από αυτές τις περίεργες συνθήκες ζωής. Τι λέει η μητέρα της όμως, που έχει και χρέη manager; H Kris, λοιπόν, τη συμβουλεύει να φανεί δυνατή και να κάνει λίγη υπομονή ακόμη για χάρη της οικογένειας και των παιδιών της.


σχετικα αρθρα