current views are: 7

8 Μαΐου 2018
Δημοσίευση10:57

Τιμολέων Διαμαντής: Πώς ξεκίνησε να ασχολείται με τη μαγειρική ο νικητής του Masterchef;

Σήμερα ο Τιμολέων Διαμαντής βρέθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για την εμπειρία αλλά και τη νίκη του.

Δημοσίευση 10:57’

Σήμερα ο Τιμολέων Διαμαντής βρέθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για την εμπειρία αλλά και τη νίκη του.

Εκ πρώτης όψεως ο νέος Masterchef μας βγάζει την εικόνα του συνεπή και του καλού παιδιού. Ο Τιμολέων Διαμαντής κατέκτησε την πρωτιά στο show του Star και από χθες χαίρεται την κάθε του στιγμή.

Σήμερα ο Τιμολέων βρέθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για την εμπειρία αλλά και τη νίκη του. Ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε πως δεν υπήρξε ο καλύτερος μαθητής της τάξης του, ενώ ήταν αρκετά ζωηρός.

Έντονη αίσθηση δε προκάλεσε και ο τρόπος που αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μαγειρική. Για κάποιο διάστημα είχε σταματήσει να εργάζεται στο φανοποιείο και ασχολήθηκε περισσότερο με την ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

«Διατροφές, λιπομετρήσεις, έπρεπε να ασχοληθείς με το φαγητό… Ξεκίνησα εντελώς τυχαία όταν δεν δούλευα, ξεκίνησα με ένα κέικ. Στα 21 μου, μου είχε αφήσει κάποια υλικά η μαμά μου, το έκανα κι έτσι μου μπήκε το μικρόβιο!», εξομολογήθηκε.

Μάλιστα ένα χρόνο μετά μπήκε σε σχολή μαγειρικής και τα υπόλοιπα είναι ιστορία!


σχετικα αρθρα