current views are: 24

16 Μαΐου 2018
Δημοσίευση17:21

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος επιστρέφει με την «Ταράτσα» και μιλάει στο Newpost για το νέο του τραγούδι!

Κυριακή 20 Μαϊου, στο Ίλιον Plus.

Δημοσίευση 17:21’

Κυριακή 20 Μαϊου, στο Ίλιον Plus.

Με ένα ολοκαίνουριο, καλοκαιρινό τραγούδι επιστρέφει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής μίλησε στο Newpost για την “Ταράτσα”, τα επαγγελματικά του σχέδια και τι σχέση έχει με την Eurovision.

Μίλησε μας για το καινούργιο τραγούδι;

Η Ταράτσα είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε πέρσι για τρεις φίλους που πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στην ταράτσα στο λόφο του Στρέφη των Εξαρχείων. Αλλά στην ουσία της είναι ένα κοινό μυστικό, μία καβάτζα όπου ό,τι πρόβλημα κι αν σε ταλανίζει μπορείς να το ξεπεράσεις εκεί, μαζί με τους φίλους σου. Είναι ένα χαμόγελο.

Πότε είναι η παρουσίαση;

Η πρώτη παρουσίαση θα γίνει την Κυριακή 20 Μαϊου, στο Ίλιον Plus. Μαζί μας, θα συμμετάσχουν και τρεις πολύ καλοί φίλοι, stand up comedians. Aναφέρομαι στους Βύρωνα Θεοδωρόπουλο, Γιάννη Ρούσσο και Γιώργο Κιούλο.

Τι σχεδία έχεις για το καλοκαίρι;

Το καλοκαίρι πρόκειται να παίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερο σε φεστιβάλς και πάρτυ, για να μεταφέρουμε το μήνυμα της Ταράτσας. Πρώτος σταθμός μας θα είναι το Free Camper’s Festival του Λημνιώνα Ευβοίας στις 26 Μαϊου.

Έχεις κανονίσει για την επόμενη χρονιά κάτι που να είναι ανακοινώσιμο;

Δεν υπάρχει κάτι κανονισμένο, άλλωστε με περιμένει μεγάλο καλοκαίρι. Σίγουρα όμως θα υπάρξουν καινούρια τραγούδια τα οποία, πλέον, στην πλειοψηφία τους θα φέρουν την υπογραφή μου.

Αντιλαμβάνεσαι την στήριξη του κόσμου; Και αν ναι πως!

Η στήριξη του κόσμου είναι πάντα παρούσα και πολλές φορές ανέλπιστα μεγάλη. Δε θα μπορούσα να μην αισθάνομαι ευτυχισμένος, ειδικά τον τελευταίο καιρό που αντιλαμβάνομαι όλο και μεγαλύτερο ενθουσιασμό και περιέργεια σχετικά με την Ταράτσα από τη μεριά του κοινού. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ανταμείψουμε την αναμονή τόσων μηνών.

Θεωρείς ότι σου έχουν κλείσει άνθρωποι την πόρτα;

Έχω μεγάλη πίστη σε αυτό που κάνω και δουλεύω αρκετά για να μπορώ να το διατηρώ. Συνεπώς, ποτέ δεν αντίκριζα κλειστές πόρτες, αλλά ευκαιρίες για να γίνω καλύτερος για να καταφέρω να τις ανοίξω. 

Θα πήγαινες στην Eurovision;

Δύσκολα θα το έκανα, δε θα μπορούσα να είμαι κατηγορηματικός βέβαια, αλλά για την ώρα δεν με εμπνέει μια τέτοιου είδους ιδέα.

Τι άποψη έχεις για τον ρατσισμό που βιώνουν οι καλλιτέχνες;

Η Τέχνη και οι πρεσβευτές της είναι καθρέφτης της κοινωνίας. Το να δέχεται ένας καλλιτέχνης ρατσισμό είναι εξοργιστικό, και ειλικρινά, ακατανόητο. Ένας καλλιτέχνης σε περιόδους ύφεσης είναι αναγκαίο συστατικό για τη γέννηση ελπίδας, μιας πορείας για το καλύτερο.

Κάνεις όνειρα;

Κάνω αρκετά όνειρα κατά καιρούς. Αλλά, η αλήθεια είναι πως η γέννηση της Ταράτσας ήταν και είναι ένα όνειρο για το οποίο κόπιασα αρκετά και δεν μπορώ παρά να στέκω ενθουσιασμένος και να παρακολουθώ τα πρώτα του βήματα με μεγάλη υπερηφάνεια.