current views are: 8

17 Μαΐου 2018
Δημοσίευση10:10

Συγκλονιστική αποκάλυψη: Η Γουίτνι Χιούστον είχε κακοποιηθεί στα 7 της από την ξαδέρφη της

Έξι χρόνια μετά τον θάνατο της Γουίτνι Χιούστον βγαίνουν στη φόρα καλά κρυμμένα μυστικά.

Δημοσίευση 10:10’

Έξι χρόνια μετά τον θάνατο της Γουίτνι Χιούστον βγαίνουν στη φόρα καλά κρυμμένα μυστικά.

Το ντοκιμαντέρ του Κέβιν ΜακΝτόναλντ για τη Γουίτνι Χιούστον άφησε πολλούς άφωνους, στην πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Καννών, με την αποκάλυψη της σεξουαλικής κακοποίησης της τραγουδίστριας όταν ήταν μικρή από μέλος της οικογένειάς της.

Έξι χρόνια μετά τον θάνατο της Γουίτνι Χιούστον βγαίνουν στη φόρα καλά κρυμμένα μυστικά. Η Χιούστον,  βρέθηκε πνιγμένη στη μπανιέρα της το 2012, φαίνεται πως είχε υποστεί επανειλημμένα κακοποίηση όταν ήταν 7 ετών.

Αυτή η σοκαριστική αποκάλυψη έγινε στο Φεστιβάλ των Καννών, όπου προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ Whitney. Ο σκηνοθέτης Κέβιν ΜακΝτόναλντ ξεκίνησε να το φτιάχνει το 2015 και πήρε συνεντεύξεις από πολλά πρόσωπα του περιβάλλοντος της. Οικογένεια, φίλοι, συνεργάτες. Ανάμεσα τους και στον αδερφό της, τον Γκάρι Γκάρλαντ-Χιούστον, πρώην μπασκετμπολίστα του NBA.

Ο Χιούστον είναι αυτός που λέει για πρώτη φορά τι συνέβη σε εκείνον και την αδερφή του Γουίτνι από τα 7 τους ως τα 9 τους. Ήταν η ξαδέρφη τους Ντι Ντι Γουοργουίκ, τραγουδίστρια της soul που τους κακοποιούσε συστηματικά σε αυτό το διάστημα.

H Ντι Ντι Γουόργουϊκ.

Τους ισχυρισμούς του Χιούστον επιβεβαιώνει και η Μέρι Τζόουνς, το λεγόμενο δεξί χέρι της Γουίτνι, που την αποκαλούσε Θεία Μέρι. Η Ντι Ντι Γουοργουίκ ήταν ανιψιά της μητέρας Σίσι Χιούστον και έκανε μια πορεία στην soul και τη gospel, αλλά έμεινε στη σκιά της μουσικής καριέρας της ξαδέρφης της. Αυτό την οδήγησε πιο μετά σε εξάρτηση από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Κάτι που συνέβη αργότερα και με την Γουίτνι. Η Ντι Ντι πέθανε το 2008 σε ηλικία 63 ετών.

Στο ντοκιμαντέρ του ΜακΝτόναλντ, το οποίο έγινε με τις ευλογίες της οικογένειας Χιούστον, μπαίνει σε πρώτο πλάνο και η σχέση της τραγουδίστριας με τον πατέρα της. Ο Τζον Χιούστον έκλεβε λεφτά από την κόρη του και το 2002 της έκανε αγωγή ζητώντας 100 εκατομμύρια δολάρια. Με όλα αυτά μοιάζει παράξενο που η Γουίτνι είχε την ψυχική δύναμη να κάνει τέτοια καριέρα.