current views are: 10

17 Μαΐου 2018
Δημοσίευση12:07

«Ράκος» η Φουρέιρα στη Eurovision: «Ήταν στο δωμάτιο της και έκλαιγε με…»

Τι είπε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε στη Λισαβόνα!

Δημοσίευση 12:07’

Τι είπε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε στη Λισαβόνα!

Μπορεί η Ελένη Φουρέιρα να επέστρεψε από την Eurovision με την 2η θέση στη βαθμολογική κατάταξη και έχοντας αποσπάσει τρομερά θετικές εντυπώσεις, ωστόσο, στην Λισαβόνα δεν έλειψαν οι δύσκολες στιγμές.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Στη Φωλιά Των ΚουΚου σχολιάστηκε η συνέντευξη της τραγουδίστριας στην οποία, μεταξύ άλλων, απαντά στα αρνητικά σχόλια που έγιναν λόγω της φωτογραφίας της με τον εκπρόσωπο της Αλβανίας και ο Γιάννης Πουλόπουλος, που ήταν στην Λισαβόνα, αποκάλυψε το παρασκήνιο.

«Όσο ήμασταν στην Πορτογαλία, ακούγαμε ως Έλληνες πολύ άσχημα πράγματα για όλο αυτό που συνέβη και εννοείται πως έφτασε κατευθείαν στην EBU και μας έλεγαν “μα γιατί γίνεται όλος αυτός ο ντόρος με το κορίτσι αυτό;”», ανέφερε ο δημοσιογράφος και συνέχισε: «μπορώ επίσης να σας μεταφέρω ότι ο λόγος που εμείς οι δημοσιογράφοι δεν κάναμε καμία ερώτηση στην Ελένη Φουρέιρα για το επίμαχο θέμα, παρόλο που όλοι το γνωρίζαμε, ήταν γιατί ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μια ολόκληρη μέρα ήταν στο δωμάτιο της και έκλαιγε με όλο αυτό που δημιουργήθηκε από κάποιους πανελίστες, από κάποιους δεν ξέρω τι και όλους τους ρατσιστές».

Παράλληλα, ο Γιάννης δεν έκρυψε ότι δέχθηκε υβριστικά σχόλια στα social media όταν έκανε δώρο στην Ελένη την ελληνική σημαία που είχε η Έλενα Παπαρίζου στην Eurovision του 2005 για να της φέρει γούρι. «Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Εγώ θεωρούσα τόσο καιρό ότι η Κύπρος είναι ένα κομμάτι ελληνικό. Για ποιο λόγο γίνεται όλο αυτό το πράγμα για μια φωτογραφία που ανέβασε; Μην μπερδεύουμε ορισμένα πράγματα και μην θέλουμε να χαρακτηρίζουμε ανθρώπους, ειδικά όταν δίνουν έναν αγώνα για μια χώρα. Ήταν πολύ λάθος το timing έτσι όπως έγινε και τελικά μόνο κακό έκανε και στη χώρα μας και στην Ελένη Φουρέιρα», κατέληξε.


σχετικα αρθρα