current views are: 15

20 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση12:45

O Μουρούτσος έκανε αγωγή στην Περράκη για τα… μάτια της Λάουρας!

Ο Μιχάλης ισχυρίζεται πως η πρώην σύζυγός του «κάρφωσε» τη Λάουρα Νάργες

Δημοσίευση 12:45’

Ο Μιχάλης ισχυρίζεται πως η πρώην σύζυγός του «κάρφωσε» τη Λάουρα Νάργες

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές του και το γάμο τους, τελικά, ο χρυσός Ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος και η πρώην σύζυγός του Αναστασία Περράκη αφού δεν έχουν κοινό σημείο επικοινωνίας.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος έκανε αγωγή στην πρώην σύζυγό του Αναστασία Περράκη, στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, λίγο πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης ισχυρίζεται πως η πρώην σύζυγός του «κάρφωσε» τη Λάουρα Νάργες, τη νυν σύντροφό του, σε σχέση με την 9χρονη κόρη του, σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε.

«Έχει γνωρίσει η Λάουρα την Έλενα. Απ’ ό,τι μου έχει πει η μικρή, νομίζω ότι έχουν καλές σχέσεις. Αγχώνομαι για το πώς της φέρεται βασικά. Μου έχει πει διάφορα η μικρή που αφορά συμπεριφορές οι οποίες με έχουν ενοχλήσει. Το έχουμε συζητήσει με τον Μιχάλη, αλλά θεωρεί ότι της το λέει συμβουλευτικά. Υπάρχει όμως ένα όριο σε όλα αυτά και το όριο το βάζει η εκάστοτε πλευρά, ή εγώ ή ο Μιχάλης», είχε αναφέρει η Αναστασία σε συνέντευξή της στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα, το Δεκέμβριο του 2017.