current views are: 12

20 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση14:26

Ο Ησαΐας Ματιάμπα μιλάει πρώτη φορά για τη γέννηση του γιου του!

Ο Ησαΐας ήταν στο πλευρό της γυναίκας του την ώρα του τοκετού

Δημοσίευση 14:26’

Ο Ησαΐας ήταν στο πλευρό της γυναίκας του την ώρα του τοκετού

Ο Ησαΐας Ματιάμπα μίλησε πρώτη φορά για το θαύμα της ζωής που έζησε πριν σαράντα ημέρες, τη γέννηση του γιου του. Ο τραγουδιστής παρά το ότι δεν είχε αναφερθεί ποτέ ξανά στην προσωπική του ζωή, σήμερα που ήτα καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αφέθηκε ελεύθερος και περιέγραψε όλα όσα βίωσε.

Ο Ησαΐας, όπως δήλωσε ήταν μέσα την ώρα του τοκετού, στο πλευρό της γυναίκας του που όπως είπε ήταν «παλικάρι», γέννησε σε 1,5-2 ώρες, κι ας ήταν το πρώτο της παιδί.

«Ήμουν μέσα στον τοκετό! Δεν λιποθύμησα, ήμουν θα έλεγα περισσότερο σα γιατρός γιατί ήξερα μιας και είμαι ξερόλας (γέλια).  Έκλαιγα και βιντεοσκοπούσα τη γέννησή του… Γεννήθηκε 3.900 γραμμάρια. Γέννησε γρήγορα η γυναίκα μου, σε 1,5-2 ώρες, και ήταν πολύ δυνατή. Έβγαλε ένα θηριάκι από μέσα της», είπε αρχικά τονίζοντας πως η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν ο γιατρός ακούμπησε το βρέφος στην αγκαλιά της γυναίκας του.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την αγαπημένη το Βασιλική Καλανιώτη, τον Ιανουάριου του 2018, ενώ είναι μαζί δυόμιση χρόνια. Το ζευγάρι ζει πολύ ευτυχισμένες στιγμές και θέλει στο μέλλον να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένειά του.


σχετικα αρθρα